SUA: Un bărbat a găsit într-un seif aruncat la fier vechi monede de aur și argint în valoare de 2,5 milioane dolari

SUA: Un bărbat a găsit într-un seif aruncat la fier vechi monede de aur și argint în valoare de 2,5 milioane dolari
Un bărbat ce colecta deșeuri a ridicat un seif vechi de la o familie din Houston. Acesta a decis să îl deschidă, iar surpriza a fost una de proporții: era plin cu monede din aur și argint în valoare totală de...

Un bărbat ce colecta deșeuri a ridicat un seif vechi de la o familie din Houston. Acesta a decis să îl deschidă, iar surpriza a fost una de proporții: era plin cu monede din aur și argint în valoare totală de aproximativ 2,5 milioane dolari, relatează Daily Mail.

Potrivit bărbatului care a deschis seiful, David Molick, proprietarul unui ateliar în care se confecționează chei și încuietori, a afirmat că omul care adună vechituri l-a rugat în urmă cu o lună să îi descuie seiful.

”Mi-a arătat o poză cu seiful și am văzut că este unul cu un sistem de închidere complicat. A fost foarte dificil să îl deschid”, a precizat Molick.

Acesta a reușit să deschidă seiful după 20 de ore de eforturi.

”Mă gândeam că nu poate fi adevărat. AM aflat după aceea că ceea ce era acolo valora cam 2,5 milioane dolari”, a spus el.

Acesta a chemat poliția care a început o anchetă.

În urma investigațiilor a rezultat faptul că bărbatul care aduna deșeuri a primit seiful chiar de la familia care l-a avut. Avocatul acesteia a povestit că seiful a fost deținut de tatăl proprietarului, iar în ultimii ani a fost depozitat într-un garaj.

Se pare că monedele au fost colecționate în decursul anilor pentru a fi lăsate moștenire urmașilor. Totuși, bărbatul a murit înainte de a spune cuiva despre ele.

Monedele au reintrat în posesia familiei care a aruncat seiful al fier vechi.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)
18:37 - În loc să primească 100 de dolari, a primit 10,4 milioane și i-a cheltuit după bunul plac. Femeia riscă acum zeci de ani de închisoare
18:32 - Poliţiştii ieşeni caută patru tineri care au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit. Dacă i-ați văzut, sunați la 112! (FOTO)
18:28 - Localitate din România unde un apartament cu două camere poate fi cumpărat cu 6000 euro. Te-ai muta acolo?
18:13 - DIICOT renunță la urmărirea penală față de o redacție căreia îi blocase activitatea și recunoaște că publicarea unui articol a dus la arestarea unui agresor
18:11 - Dana Dărăban, ACUE: Românii riscă să primească facturile la gaze și curent cu întârziere
18:01 - UE va legifera centralizarea informațiilor referitoare la sănătatea cetățenilor, politici de gestionarea a epidemiilor dar și procedurile de achiziție a medicamentelor în statele membre
17:50 - Marius Pașcan îi critică dur pe liberalii Virgil Popescu și Nicolae Ciucă: A ajuns un măscărici acest ministru. E un demagog sadea / Prăbușirea Armatei în sondaje are legătură și cu generalul din fruntea Guvernului (VIDEO)
17:48 - Directorul CIA susține că Putin nu va ezita să apeleze la arsenalul militar nuclear: „Poate fi destul de periculos și nesăbuit”