Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți

Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți

Un fapt senzațional a avut loc în California, SUA! Gemenii Joaquin şi Aitana Ontiveros s-au născut în ani diferiţi. Din cauza travaliului prelungit al mamei, băieţelul s-a născut anul trecut, în 2017, iar surioara lui a venit pe lume în 2018.

Deşi s-au născut la o distanţă de doar 18 minute, gemenii vor avea înscrişi în certificatul de naştere ani diferiţi. Nici nu vor avea aceeaşi zi de naştere. Unul va avea ziua la 31 decembrie, celălalt la 1 ianuarie. Părinţii, care mai au alţi trei copii acasă, au primit daruri în valoare de 3.000 de dolari din partea angajaţilor de la spital şi a vecinilor, datorită întâmplării neobişnuite.

Tags:
Ultima oră
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)