Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice (VIDEO)

Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice (VIDEO)
Foto: twitter.com/resist_rise

Decizia președintelui american Donald Trump de a retrage SUA din Acordul de la Paris privind schimbările climatice a scos oamenii în stradă. Sute de persoane au protestat joi în fața Casei Albe după anunțul lui Trump, informează Agerpres.

La protest a fost prezent și Ernesto Vargas, reprezentant al asociației Chispa pentru conștientizarea schimbărilor climatice.

Acesta a subliniat că "poporul american dorește ca această țară să fie lider în lupta împotriva schimbărilor climatice".

După retragedea din Acordul de la Paris, SUA vor rămâne într-o poziție izolată privind clima, alături de Siria și Nicaragua, singurele țări care nu au semnat acordul.

Sute de persoane au protestat în fața Casei Albe, după ce Donald Trump a anunțat retragerea SUA sin Acordul de la Paris privind schimbările climatice

#DIRECT_ONE_a68l42#

Ultima oră
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele