Televiziunile rusești critică acum frumusețea englezoaicelor: „N-au nicio șansă în fața refugiatelor din Ucraina” (VIDEO)

Televiziunile rusești critică acum frumusețea englezoaicelor: „N-au nicio șansă în fața refugiatelor din Ucraina (VIDEO)

Propaganda rusească încearcă să inducă în rândul britanicilor ura față de refugiații ucraineni prezentând cazul unui cuplu din Marea Britanie care a găzduit o refugiată ucraineancă, bărbatul părăsindu-și partenera și cei doi copii pentru aceasta după 10 zile, scrie mirror.com.

Ce mesaje transmite propaganda rusească

Televiziunea controlată de Kremlin criticată frumusețea femeilor britanice, despre care se spune că nu au „nicio șansă” în fața refugiatelor din Ucraina.

„Și, judecând după cum arată [refugiata], artileria grea nici n-a sosit încă. Va fi adusă și artileria grea! Și ce vor face englezii?! Nu au pe nimeni care să fie măcar apropiată [ca frumusețe]! Fetele ucrainence sunt frumoase!”, a spus un deputat al partidului naționalist Rodina (Patria).

Deputatul spune apoi că este momentul ca premierul britanic Boris Johnson să fie izolat. „Știți, în Anglia nimeni nu va putea rezista [ucrainencelor], uitându-se la fetele locale”, susține el, adăugând că englezoaicele nu s-ar spăla pe dinți.

„Fetele din Ucraina sunt o armă serioasă! Sunt sigur că Marea Britanie trebuie să se gândească serios la asta”, concluzionează el.

Cazul britanicului care și-a părăsit partenera și copiii pentru o ucraineană

Un britanic și-a părăsit partenera și mama celor doi copii ai săi pentru o refugiată ucraineană care s-a mutat în casa lor cu doar zece zile înainte.

Tony Garnett, în vârstă de 29 de ani, a părăsit-o pe Lorna, în vârstă de 28 de ani, după ce s-a îndrăgostit de Sofia Karkadym, care fugise de ororile din orașul natal, Lviv, la începutul invaziei.

Tony, din Bradford, West Yorks, a devenit sponsorul Sofiei și la puțin peste o săptămână după sosirea ei și-a părăsit partenera și copiii pentru o nouă viață.

Urmăriți B1TV.ro și pe