Tragedie evitată în SUA. Imigranți români, salvați în ultimul moment

Tragedie evitată în SUA. Imigranți români, salvați în ultimul moment
Foto: USA Today

Români salvaţi în ultimul moment în Statele Unite. Cel puţin 17 imigranţi ilegali, printre care şi cetăţeni din România, au fost găsiţi în remorca unui camion în care au traversat granița dinspre Mexic, informează B1 TV.

Cei 17 oameni se aflau închişi în remorca vehiculului de mai bine de opt ore, timp în care au fost obligaţi să suporte temperaturi de peste 40 de grade. Din fericire, poliţia a reuşit să găsească vehiculul la timp şi să salveze grupul.

Imigranţii ilegali, găsiţi la aproximativ 30 de mile de la graniţă, proveneau din Mexic, Guatemala, Honduras şi România. Ei au fost salvaţi graţie unei rude a unuia dintre mexicani care a sunat la poliţia americană pentru a anunţa că omul e închis în camion. În mod surprinzător, niciunul dintre cei 17 nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Poliţia a arestat în acest caz doi suspecţi de trafic de persoane.

Un caz similar a avut loc şi în urmă cu mai puţin de o lună. Pe 23 iulie, în San Antonio, poliţia a găsit însă migranţii aflaţi în camion prea târziu, iar 10 dintre aceştia au murit.

Urmăriți B1TV.ro și pe