Tragedie în Guatemala. Zeci de morți, după ce un autocar s-a izbit de un camion

Tragedie în Guatemala. Zeci de morți, după ce un autocar s-a izbit de un camion

O coliziune între un autocar şi un camion s-a soldat cu cel puţin 20 de morţi şi în jur de zece răniţi sâmbătă dimineaţă, în estul Guatemalei, potrivit unui bilanţ comunicat de protecţia civilă, relatează AFP preluată de Agerpres.

APOCALIPSA VINE DE CRĂCIUN! MARIA GHIORGHIU ANUNȚĂ URGIA: „PESTE 20.000 DE MORȚI”! E ŞOC ŞI GROAZĂ

Accidentul s-a produs pe un drum din departamentul Zacapa, a anunţat pe Twitter Direcţia generală a poliţiei rutiere (PROVIAL).

MOMENTE TRAGICE! GUȚĂ S-A PRĂBUȘIT PE SCENĂ! DIN PĂCATE, ECHIPAJUL SMURD NU A PUTUT DECÂT SĂ CONSTATE.…

Nouăsprezece persoane au murit la locul accidentului şi un copil de şapte ani a decedat în urma rănilor suferite într-un spital din apropiere, unde au mai fost transportate alte circa zece persoane, a declarat presei David de Leon, purtătorul de cuvânt al Conred, organismul însărcinat cu gestionarea catastrofelor.

CUTREMUR ÎN MUZICA POPULARĂ! IONUȚ DOLĂNESCU, ÎN LACRIMI! S-A ÎNTÂMPLAT LA ORA 5 DIMINEAȚA! DIN PĂCATE, MARIA CIOBANU…

Potrivit informaţiilor din presa locală, şoferul camionului a pierdut controlul autovehiculului şi a lovit în plin autocarul, care venea din departamentul Peten (nord) şi se îndrepta spre capitala Ciudad de Guatemala.

„Noi toţi, guatemalezii, ne-am trezit în doliu”, a scris pe Twitter preşedintele ales Alejandro Giammattei, care îşi va începe mandatul pe 14 ianuarie.

Tags: