TRANSFORMARE incredibilă a unei bunici din Marea Britanie: După ce a slăbit peste 80 de kilograme visează să devină fotomodel

TRANSFORMARE incredibilă a unei bunici din Marea Britanie: După ce a slăbit peste 80 de kilograme visează să devină fotomodel
Foto: ehoneybees.com

Poate fi considerată una dintre cele mai ambițioase femei din lume. Este vorba despre Natalie King, o femeie în vârstă de 47 de ani din Marea Britanie, mamă a șase copii, dar și bunică, care vrea să devină fotomodel.

Acesta a slăbit 82 de kilogramne, după ce ajunsese la 160, și vrea să-și ducă visul la îndeplinire.

Bunica este foarte hotărâtă să facă ceea ce și-a dorit toată viața, iar în acest sens și-a făcut o operație de mărime a sânilor, dar și-a schimbat și lookul, făcându-și părul blond.

Un prim pas l-a făcut odată cu realizarea unei ședințe foto profesioniste.

„Am decis să-mi măresc sânii pentru a câștiga și mai multă încredere în mâine și sunt foarte fericită și încântată de noul meu bust. Am pierdut ani întregi în care nu m-am machiat pentru că nu credeam că poți să arăți atât de bine cu un machiaj. Acum sunt din nou în formă și nu mai am de gând să mă ascund de ochii lumii”, a declarat Natalie, scrie Metro.

Soțul ei este foarte încântat de transformare, achitându-i chiar și operația de mărime de sâni.

Femeia nu este la primul contact cu modelingul. Ea a făcut acest lucru și în adolescență, dar a rămas însărcinată prima dată la 18 ani, astfel că a renunțat la această pasiune.

„Mă simt alt om. În sfârșit, arăt ca vechea eu”, a mai spus britanica.