”Trump e GRENADA UMANĂ pe care oamenii o pot arunca LEGAL în SISTEMUL care le-a furat viețile!” Celebrul regizor Michael Moore, despre cine sunt cu adevărat oamenii care vor să facă din magnat viitorul președinte SUA (VIDEO)

”Trump e GRENADA UMANĂ pe care oamenii o pot arunca LEGAL în SISTEMUL care le-a furat viețile!” Celebrul regizor Michael Moore, despre cine sunt cu adevărat oamenii care vor să facă din magnat viitorul președinte SUA (VIDEO)

Mulți oameni din Michigan își propun să voteze pentru Trump și nu-l plac neapărat, nu sunt neapărat de acord, nici nu sunt rasiști… de fapt sunt oameni chiar de treabă”, își începe celebrul regizor Michael Moore propriul mesaj despre cum vor arăta alegerile prezidențiale din Statele Unite.

Acesta oferă o viziune cu totul nouă asupra a ceea ce înseamnă alegătorul care vrea să-l voteze pe candidatul republican Donald Trump.

Moore susține că Trump este singurul din întreaga clasă politică americană care a venit la clubul economic din Detroit, care a discutat cu directori ai Ford Motors și care le-a spus acestora: ” Dacă închideți aceste fabrici așa cum plănuiți și dacă le mutați în Mexic, o să pun taxe de 35% pe mașini când le veți trimite înapoi și nimeni n-o să vi le cumpere!”.

Celebrul regizor Michael Moore, despre cine sunt cu adevărat oamenii care vor să facă din magnat viitorul președinte SUA

#DIRECT_ONE_ut678x#

Aceste vorbe au fost MUZICĂ pentru oamenii din Michigan, din Ohio, din Pennsylvania, din Wisconsin! (…) Trump este Cocktailul Molotov uman pe care oamenii îl așteaptă, este grenada umană pe care oamenii o pot arunca legal în sistemul care le-a furat viețile!

Pe 8 noiembrie, chiar dacă și-au pierdut slujbele, chiar dacă băncile le-au luat casele, chiar dacă apoi a urmat divorțul, chiar dacă acum soțiile și copiii nu mai sunt lângă ei, chiar dacă și-au pierdut mașinile, chiar dacă nu au mai fost într-o vacanță de ani, chiar dacă sunt blocați în planul de rahat Obamacare, chiar dacă practic au pierdut tot, le-a mai rămas un lucru – singurul care nu-i costă nici măcar un cent și care le este garantat de Constituția americană – dreptul de a vota!”, susține Moore.

Regizorul mai spune că 8 noiembrie nu este doar ziua alegerilor prezidențiale, ci este și ziua în care săracii și miliardarii sunt cu toții aduși la același nivel: săraci sau bogați, cu toții au un singur vot.

În final, Michael Moore, susține că pe 8 noiembrie fiecare va merge la urne și, cu fiecare vot, va arunca în aer sistemul care l-a adus în genunchi și asta doar pentru că poate, pentru că are dreptul.

Alegerea lui Trump ar putea fi cea mai mare răzbunare înregistrată vreodată în istoria umanității, iar oamenii vor fi fericiți.

Urmăriți B1TV.ro și pe