New York: Incendiu la Trump Tower. Mai multe victime, inclusiv pompieri (VIDEO)

New York: Incendiu la Trump Tower. Mai multe victime, inclusiv pompieri (VIDEO)

UPDATE: Bărbatul grav rănit în incendiul izbucnit la Trump Tower a decedat.
Victima, în vârstă de 67 de ani, era unicul ocupant al apartamentului afectat de incendiu. El a murit într-un spital din New York în timp ce primea îngrijiri, potrivit surselor din corpul pompierilor, care nu au precizat identitatea persoanei.

A fost alertă sâmbătă după-amiaza în New York.
Un incendiu a izbucnit în celebra clădire Trump Tower, o persoană fiind grav rănită. De asemenea, patru pompieri au suferit leziuni minore, anunţă Agerpres, citând agenţia EFE.

Şeful pompierilor din oraş, Daniel Nigro, le-a declarat jurnaliştilor că rănitul grav este ocupantul apartamentului afectat de incendiu. El nu a dat detalii despre identitatea sau rănile acestuia.
Totodată, Nigro a adăugat că doi pompieri au suferit arsuri, iar alţi doi au leziuni nespecificate, însă a precizat că, în niciunul din cazuri, rănile nu le pun viaţa în pericol.

Alarma a fost dată în jurul orei locale 17.35 (21.35 GMT) pentru un incendiu izbucnit într-un „apartament destul de mare” de la etajul 50 al edificiului.
La eforturile de punere sub control a focului au participat circa 200 de pompieri, a spus şeful pompierilor din New York, care a relevat că nu s-a stabilit cauza incendiului.

Potrivit lui Nigro, niciunul dintre membrii familiei Trump nu se afla în clădire. Etajele unde Trump are reşedinţa privată şi birourile nu au suferit daune, dar, conform şefului pompierilor, o cantitate „considerabilă” de fum s-a înregistrat în anumite părţi ale clădirii.

Trump Tower este situat pe Fifth Avenue din New York, în apropiere de Central Park.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.