Turcia: Cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe Richter, urmat de numeroase replici

Turcia: Cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe Richter, urmat de numeroase replici
Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe Richter a afectat, joi, vestul Turciei și a provocat pagube materiale. Mai mulți locuitori ai localității Simav au fost răniți, relatează AP. Cutremurul a avut loc la ora...

Un cutremur cu magnitudinea de 5,9 pe Richter a afectat, joi, vestul Turciei și a provocat pagube materiale. Mai mulți locuitori ai localității Simav au fost răniți, relatează AP.

Cutremurul a avut loc la ora locală 23.15 și a avut epicentru lângă orașul Simav. Televiziunile locale au relatat că au fost confirmată existența răniților la spitalul din localitate.

Seismul a fost urmat de cel puțin 6 replici, dintre care cea mai puternică a fost de 4,6 pe Richter.

Unele clădiri din Simav au fost avariate și orașul a rămas fără energie electrică.

Mișcarea telurică a fost simțită până în orașele din nord vestul Turciei Bursa, Istambul și Edirne.

Ultima oră
08:01 - Walter Zenga a primit a patra doză de ser anti-COVID-19. Decizia, explicată de antrenorul italian
07:31 - Lucian Romașcanu (PSD), reacție în scandalul momentului: „Sexul ți-l dă Dumnezeu, genul ți-l alegi”
07:16 - Fenomene meteo extreme în România. ANM: „Va fi o perioadă destul de complicată”
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)