Un avion Boeing cu 118 pasageri la bord, nevoit să aterizeze de urgență în SUA

Un avion Boeing cu 118 pasageri la bord, nevoit să aterizeze de urgență în SUA
O aeronavă Boeing a companiei Southwest Airlines având 118 pasageri la bord, a efectuat vineri o aterizare de urgenţă în statul american Arizona, după depresurizarea bruscă a cabinei, provocată de o breşă în...

O aeronavă Boeing a companiei Southwest Airlines având 118 pasageri la bord, a efectuat vineri o aterizare de urgenţă în statul american Arizona, după depresurizarea bruscă a cabinei, provocată de o breşă în carlingă, relatează Associated Press.

Zborul 812, efectuând o cursă de la Phoenix la Sacramento, a aterizat în siguranţă după circa 40 de minute de zbor, conform unui comunicat al companiei.

Din fericire, niciunul dintre pasagerii avionului nu a fost rănit.

„După ce a aterizat la Yuma, echipajul a descoperit o breşă în partea superioară a cabinei” aeronavei Boeing 737, se menționează în comunicatul Southwest Airlines.

Ian Gregor, purtătorul de cuvânt al Administrației Federale de Aviație din Los Angeles, a declarat că pilotul a realizat „o coborâre rapidă și controlată” pentru a ajunge la o altitudine mai mică, ceea ce a cauzat panică în rândul pasagerilor, care au început să se simtă rău și să leșine.

Administraţia aviaţiei civile americane a declarat că va începe o anchetă în urma incidentului.

Teroare la bordul unui avion Boeing

Ultima oră
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)
21:56 - Profesorii, a doua cea mai vaccinată categorie profesională. Sorin Cîmpeanu, precizări cu privire la testarea periodică a cadrelor didactice (VIDEO)
21:35 - În ce condiții ar putea fi vaccinați anti-COVID elevii, la școală. Precizările ministrului Sorin Cîmpeanu (VIDEO)
21:31 - Cazul românului reținut în Cipru. MAE: Instanța a pronunțat o pedeapsă privativă de libertate pentru încălcarea embargoului impus pentru partea de nord a Republicii. Decizia nu e definitivă
21:22 - Sorin Cîmpeanu, despre testarea elevilor în școli: Există 5.000 de teste la nivelul fiecărui județ, ce vor putea fi folosite în cazul în care apar simptome