Un clip cu Dmitri Medvedev dansând pe "American Boy" face senzaţie pe internet

Un clip cu Dmitri Medvedev dansând pe "American Boy" face senzaţie pe internet
O înregistrare video cu preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, în timp ce dansează pe melodia “American Boy”, face senzaţie pe internet, relatează Reuters. Preşedintele rus dansează alături de alţi...

O înregistrare video cu preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev, în timp ce dansează pe melodia “American Boy”, face senzaţie pe internet, relatează Reuters.

Preşedintele rus dansează alături de alţi invitaţi de la o petrecere, unduindu-şi corpul  şi picioarele, în timp ce rade şi cântă melodia pop. Întregistrarea de aproape un minut fost postată pe YouTube marţi seara, şi a acumulat deja 16.000 de vizualizari, dar şi comentarii pe măsură.

“Zici ca Medvedev are un băţ în fund”, a spus un internaut, în timp ce alţii puneau dansul său pe seama consumului de alcool, ori au lansat ipoteza că ar fi gay sau pur şi simplu l-au considerat stupid.

“Eram la o petrecere cu foştii colegi de clasă. Muzica şi dansul se potriveau la acel moment”, a scris Dmitri Medvedev pe pagina sa Twitter.

Purtatoarea de cuvant a presedintiei, Natalia Timakova, a afirmat insa ca filmul a fost postat, cel mai probabil, de unul dintre participantii la petrecere, care a dovedit astfel „o lipsa nefericita de respect pentru intimitate”.

Dmitri Medvedev dansează pe „American Boy”