Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Un meteorit a căzut pe Pământ, fără să lovească pe cineva. Dar, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească grav

Un fenomen ciudat s-a întâmplat în satul Carancas, din Peru, în urmă cu 13 ani. Atunci, aproape de graniţa cu Bolivia, un meteorit a căzut pe Pământ. S-a format un crater de 4,5 metri adâncime şi 13 metri lăţime.

Roca spaţială nu a lovit niciun om, dar, în mod ciudat, la câteva zile distanţă, oamenii au început să se îmbolnăvească pe capete. Din acel meteorit a început să curgă apă clocotită, eliberând gaze nocive, care au făcut ca locuitorii satului să sufere afecţiuni inexplicabile, timp de 4 zile.

Ce simptome au experimentat oamenii?

Aproximativ 200 persoane s-au îmbolnăvit din cauza gazelor emanate din craterul creat după ce un meteorit a căzut în sud-estul statului Peru.

Autorităţile şi oamenii de ştiinţă care au cercetat locul prăbuşirii meteoritului spun că nu au fost detectate radiaţii. Zeci de locuitori ai satului Carancas din Peru au avut vărsături şi s-au plâns de dureri de cap şi ameţeală după ce săptămâna trecută meteoritul s-a prăbuşit în apropiere de acest sat, creând un crater cu o adâncime de opt metri şi lat de 20 de metri.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”