Un român fără picioare, arestat la Londra după ce localnicii s-au plâns că ar cânta prea tare la flaut

Un român fără picioare, arestat la Londra după ce localnicii s-au plâns că ar cânta prea tare la flaut
Poliţia britanică a arestat la Londra un tânăr român fără picioare, după ce localnicii s-au plâns că bărbatul cânta prea tare la flaut, potrivit Daily Mail.Viorel Dinu are 23 de ani şi a fost ridicat de...

Poliţia britanică a arestat la Londra un tânăr român fără picioare, după ce localnicii s-au plâns că bărbatul cânta prea tare la flaut, potrivit Daily Mail.

Viorel Dinu are 23 de ani şi a fost ridicat de poliţie când cânta pe Strada Oxford. El a fost pus sub acuzare pe baza unei legi vechi de 173 de ani, potrivit căreia este interzis să cânţi în public la un instrument zgomotos, cu scopul de a obţine bani.

Tânărul nu are picioare, se deplasează cu ajutorul unui skateboard şi câştigă aproximativ 150 de lire pe zi.

Poliţia i-a interzis să intre în zonă timp de doi ani, a fost amendat cu 35 de lire şi obligat să plătească o suprataxă de 15 lire, precum şi costurile de judecată. Nu este pentru prima dată când bărbatul a fost acuzat de cerşetorie.

Dinu insistă însă că handicapul său i-a deranjat pe oameni, nu cântatul. Tânărul locuiește în Marea Britanie de zece luni și și-a pierdut picioarele în urma unui accident suferit în copilărie.

Foto: dailymail.co.uk

Tags: