Unul dintre cei mai temuți comandanți ai unei rețele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiaţi

Unul dintre cei mai temuți comandanți ai unei rețele teroriste musulmane ar fi ajuns la Berlin, inflitrat printre miile de refugiaţi
Foto: puterea.ro

Dezvăluiri şocante despre imigraţii care au invadat Europa. Unul dintre cei mai temuţi comandanţi ai unei reţele teroriste musulmane se află la Berlin, după ce s-a infiltrat printre miile de refugiaţi veniţi din Orientul Mijlociu, potrivit flux24.ro.

Potrivit unui jihadist citat de Sunday Express peste 4000 de imigranţi s-ar afla deja în Europa. Planurile ISIS de invadare a continentului au fost dezvăluite încă de acum 6 luni.

Ahmad Abdul Alhazha, comandant al unei reţele teroriste musulmane ar fi ajuns în Berlin în calitate de refugiat.

Informaţia vine la scurt timp după ce un jihadist din organizaţia Statul islamic a povestit ziariştilor de la Sunday Express că peste 4.000 de terorişti au pătruns în Europa şi sunt gata să acţioneze oricând. Informaţiile au fost confirmate de călăuzele din Turcia şi vin după ce chiar şi premierul maghiar a tras un semnal de alarmă în privinţa teroriştilor ascunşi printre imigranţi.

De altfel, primele dezvăluiri despre planul ISIS de a invada Europa au fost făcute încă de acum 6 luni de către reprezentanţii unui grup antiterorist. Avertismentele au fost însă ignorate.

Apropierea Libiei de Italia o face una dintre cele mai importante ţări pe care ISIS le-ar putea folosi pentru a ataca Europa. Au fost zvonuri că urmează să atace Europa şi ultimele au fost dezvăluite prin nişte scrisori făcute publice de fundaţia Quiliam. Acestea sugerau că teroriştii ISIS, prin Libia, vor invada sudul Europei cu militanţi deghizaţi în refugiaţi.

În ciuda pericolului, Vicecancelarul german, Sigmar Gabriel, a declarat că țara sa ar putea primi câte 500.000 de refugiați în fiecare an, „timp de mai mulți ani”. Oficialul a cerut din nou ca şi alte state europene să îşi asume primirea imigranţilor.