Vergil Chiţac: Eu votez pentru un Guvern care să fie alături de Constanța și de mine, în demersul nostru de a dezvolta orașul

Vergil Chiţac: Eu votez pentru un Guvern care să fie alături de Constanța și de mine, în demersul nostru de a dezvolta orașul
Foto: Vergil Chițac / Facebook

Vergil Chiţac, primarul Constanţei, şi-a exercitat dreptul de vot duminică, acesta declarând că votează pentru „un Guvern care să fie alături de Constanța și de mine, în demersul nostru de a dezvolta orașul”.

Totodată, edilul a menționat că votează plecând de la premiza că 4 ani de zile nu vom mai avea alegeri și i-a îndemnat pe constănțeni să facă același lucru.

„Votez plecând de la premiza că 4 ani de zile nu vom mai avea alegeri. Îi îndemn pe toți constănțenii să iasă la vot! Vrem să stabilim o structură politică care să asigure următorii 4 ani decisivi. Avem nevoie de drumuri, avem nevoie de spitale, avem nevoie de căi ferate, de toată infrastructura necesară. În acest context, eu votez pentru un Guvern care să fie alături de Constanța și de mine, în demersul nostru de a dezvolta orașul. Noi avem nevoie, poate mai mult decât alte orașe de investiții. Sper să avem o prezență bună la vot”, a afirmat Vergil Chițac, conform replicaonline.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe