Vești pentru Anul Nou! Persoanele vaccinate vor putea petrece în Times Square, din New York

Vești pentru Anul Nou! Persoanele vaccinate vor putea petrece în Times Square, din New York
New York Times Square / Sursa foto: Pixabay

În cadrul unei conferințe de presă astăzi, primarul Bill de Blasio a anunțat că persoanele complet vaccinate vor putea sărbători în Times Square la trecerea dintre ani, arată publicația New York Times.

„Vrem să salutăm toate acele sute de mii de oameni, dar toată lumea trebuie să fie vaccinată”, a spus primarul. „Alăturați-vă mulțimii, alăturați-vă bucuriei, alăturați-vă unui moment istoric, în timp ce New York City oferă alte dovezi lumii că ne-am întors 100%.”

Dovada de vaccinare, biletul spre petrecerea dintre ani

Potrivit unei declarații oficiale, participanții care au vârsta de cinci ani sau mai mult vor trebui să prezinte dovada vaccinării pentru a petrece timpul în zonă. Pe de altă parte, minorii nevaccinați sub vârsta de cinci ani trebuie să fie însoțiți de un adult vaccinat pentru a intra la eveniment și vor trebui să se îmbrace pe toată durata șederii. Persoanele care nu se pot vaccina din cauza unei dizabilități vor trebui să prezinte dovada unui test PCR negativ efectuat cu cel puțin 72 de ore înainte de eveniment și, de asemenea, să poarte mască pe toată durata festivităților.

Nevaccinații se pot bucura de acasă, live, de toate evenimentele pregătite

Dacă nu vă calificați sau sunteți încă prea precauți pentru a participa la o adunare atât de mare, nu vă faceți griji. Evenimentul, care va include interviuri cu celebrități, spectacole muzicale live și dezvăluiri din culise va fi transmis în direct.

Urmăriți B1TV.ro și pe