Viața extravagantă a soției lui Erdogan. Prima Doamnă a Turciei este dependentă de cumpărături, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul (FOTO)

Viața extravagantă a soției lui Erdogan. Prima Doamnă a Turciei este dependentă de cumpărături, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul (FOTO)
foto: dailymail.co.uk

Prima Doamnă a Turciei duce o viață luxoasă, în ciuda faptului că aceasta pretinde că duce un trai modest. Aceasta este dependentă de cumpărături, achiziționând doar haide semnate de designeri celebri, trăiește într-un palat de 650 de milioane de euro și bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul, potrivit jerusalemonline.com.

Emine Erdogan, soția președintelui turc Recep Tayyip Erdogan, cel care a depășit recent unei tentative de lovitură de stat, susține că trăiește modest, în conformitate cu legile islamice, însă o serie de poze publicate în spațiul online contrazic spusele acesteia.

Mai exact, se pare că Emine Erdogan are o slăbiciune pentru a călători în jurul lumii cu scopul de a face cumpărături, aceasta vizitând atât magazine de antichități, cât și pe cele ale designerilor. În luna octombrie a anului 2015, un întreg centru comercial cu haine de lux din Bruxelles a fost închis în onoarea acesteia, în timp ce soțul ei discuta despre criza refugiaților cu liderii Uniunii Europene.

În timp ce un sfert din populația turcă trăiește în sărăcie și aproximativ 2 milioane de turci trăiesc cu 5 euro pe zi, Emine bea ceai care costă 2000 de euro kilogramul, iar ceștile acesteia snt acoperite cu aur care costă 300 de euro.

În timp ce și-a însoțit soțul într-o vizită oficială la Varșovia, aceasta a cheltuit peste 40.000 de euro într-un magazin de antichități. Antichitățile pe care aceasta le-a cumpărat sunt împrăștiate în numeroasele palate ale lui Erdogan care măsoară aproximativ 2500 de metri pătrați și sunt estimate a avea valoarea de peste 650 de milioane de euro.

Pereții sunt acoperiți cu mătase, iar ușile sutelor de camere ale palatului sunt acoperite cu aur. Criticii lui Erdogan spun că bogăția sa l-ar face invidios și pe fostul dictator irakian Saddam Hussein. Alții sunt de părere că palatele arată ca o gară din China și că nu sunt potrivite pentru o țară care are în spate marea istorie a Imperiului Otoman.

Ultima oră
20:25 - PMP: Miniștrii USR nu au dreptul să închidă subiectul CFR. Dorim clarificarea situației de la CFR, care pare a avea conotații penale, și solicităm demiterea celor responsabili de haosul creat pe calea ferată
20:01 - Horoscop 360 de grade cu Alina Bădic, săptămâna 1 – 7 august 2021. Putem începe lucruri de mare anvergură pentru noi și putem elimina tot ceea ce ne deranjează în mod agresiv (VIDEO)
19:10 - Alexandru Rafila îndeamnă la vaccinare: O să avem un val 4 în septembrie-octombrie. Dacă se îmbolnăvesc persoane vulnerabile, situația va pune la încercare sistemul de sănătate (VIDEO)
18:43 - Alexandru Rafila: Dacă nu se schimbă nimic în campania de vaccinare, nu există mari speranțe. Ajutăm cu toții, dar mi se pare puțin deplasat să spui ca prim-ministru că nu știi ce să faci (VIDEO)
18:17 - Peste 5 milioane de persoane vaccinate cu cel puțin o doză în România. CNCAV: Vaccinarea, cea mai la îndemână soluție împotriva COVID-19
17:32 - Belinda Bencic din Elveția a câștigat medalia de aur la tenis feminin, la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020
17:03 - Ludovic Orban, despre alegerile din PNL: Cine are covingerea că poate câștiga nu clamează victoria de dimineață până seara. Victoria se va obține pe 25 septembrie
16:45 - Florin Cîțu, către liberalii tulceni: Ați scos din Parlamentul României un om care făcea mult rău, un senator din Tulcea. Ați salvat România de un spion rus
16:23 - Salvamont România aniversează 52 de ani de activitate cu o nouă versiune a aplicației sale de mobil. Sabin Cornoiu: Este mai intuitivă și mai ușor de folosit
15:50 - Focar în SUA: 75% dintre persoanele cu COVID, vaccinate. Dr. Beatrice Mahler: „Aș susține varianta unei variante noi de vaccin” (VIDEO)