Victima canibalului din Miami, în pericol din cauza rănilor infectate

Victima canibalului din Miami, în pericol din cauza rănilor infectate
Ronald Poppo (foto stânga), victima în vârstă de 65 de ani a “canibalului din Miami”, riscă mai mult din cauza infecțiilor cauzate de mușcături decât din cauza rănilor în sine. Doctorii au, însă, mari...

Ronald Poppo (foto stânga), victima în vârstă de 65 de ani a “canibalului din Miami”, riscă mai mult din cauza infecțiilor cauzate de mușcături decât din cauza rănilor în sine. Doctorii au, însă, mari speranțe că vor putea stopa aceste infecții, ca apoi să înceapă reconstituirea feței.

Victimei i-au fost mâncate mai mult de trei sferturi din față în urma atacului, motiv pentru care bărbatul fără adăpost va suferi intervenții chirurgicale extensive pentru a i se reconstitui o parte din trăsăturile faciale, dar va rămâne desfigurat pentru tot restul vieții, conform The National Post.

„I se mâncase fața până la barbă. Fruntea era numai os. Nu avea nas, nu avea gură”, a declarat sergentul de poliție Armando Aguilar despre starea victimei după atacul canibal.

Ronald Poppo este om al străzii de mai bine de 30 de ani. Acesta a fost atacat de Rudy Eugene (foto dreapta) cu câteva zile în urmă. Atacatorul a fost împușcat mortal de către polițiștii din Miami după ce a fost observat mâncându-i fața lui Poppo, la 18 minute după începera atacului. Ipoteza anchetatorilor este că Eugene se afla sub influența unor droguri puternice în acel moment.