Vladimir Putin trimite și mai multe trupe în Ucraina. Convoi de 64 de kilometri surprins din satelit (FOTO)

Vladimir Putin trimite și mai multe trupe în Ucraina. Convoi de 64 de kilometri surprins din satelit (FOTO)
Vladimir Putin, februarie 2022

Vladimir Putin apasă mai tare pedala de accelerație, pe fondul rezistenței ucrainene. Administrația de la Moscova trimite și mai multe trupe pe teritoriul vecin. Un convoi uriaș, cu o lungime de aproximativ 64 de kilometri a fost reperat din satelit.

Inițial, cu o zi în urmă, coloana de vehicule militare rusești a fost estimată la 27 de kilometri. În cele din urmă, se pare că mobilizarea comandată de la Kremlin este mult mai mare.

Negocieri eșuate între ucraineni și ruși

Mobilizarea are loc la o zi după primele negocieri purtate între diplomații ucraineni și cei ruși.

La discuții au participat din partea Rusiei consilierul prezidențial Vladimir Medinsky – lider al delegații, ministrul adjunct de Externe, Andrey Rudenko, ministrul adjunct al Apărării, Alexander Fomin și președintele Comisiei pentru afaceri internaționale a Dumei de Stat, Leonid Slutsky.

Din partea Ucrainei au participat ministrul ucrainean al Apărării, Alexei Reznikov – lider delegație, consilierul biroului prezidențial ucrainean, Mihail Podolyak, șeful fracțiunii „Slujitorul poporului”, David Arakhamiya, prim-adjunctul șefului delegației ucrainene în grupul de contact pentru soluționarea situației din Donbass, Andrey Kostin, legislatorul ucrainean, Rustem Umerov, și viceministrul de externe, Nikolai Tochițki.

Urmăriți B1TV.ro și pe