Zelenski, discurs video la Festivalul de Film de la Cannes: „Sfârșitul acestui război depinde de cât de mult se implică lumea”

Zelenski, discurs video la Festivalul de Film de la Cannes: „Sfârșitul acestui război depinde de cât de mult se implică lumea”
Foto: Captura Video.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a ținut un discurs video la Festivalul de Film de la Cannes, unde a îndemnat profesioniștii de film să facă mai mult pentru a „promova curajul ucrainean”.

„Sfârșitul acestui război și circumstanțele lui depind de cât de mult se implică lumea. Și de aceea am nevoie de aliați. Avem nevoie de oameni ca tine. (…)”, a spus liderul de la Kiev, potrivit CNN.

Zelenki, discurs în fața actorilor de la Cannes

„Cred că puterea creativității umane este mai mare decât puterea unui stat nuclear care este blocat în trecut. (..) Vorbește despre Ucraina. Nu lăsa lumea să treacă la altceva”, a afirmat Zelenski.

În 117 zile de război al Rusiei în Ucraina, Zelenski a ținut peste 70 de discursuri în întreaga lume, inclusiv la parlamente, instituții internaționale și forumuri de afaceri.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a reușit să-și țină poporul determinat și unit în jurul său și să convingă comunitatea internațională să-l ajute în războiul declanșat de Rusia. Succesul e și la nivel internațional pentru că Zelenski își adaptează discursurile în funcție de țară.

Urmăriți B1TV.ro și pe