Ce specificaţii are Xiaomi Mi 11 Ultra. Este considerat telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume

Ce specificaţii are Xiaomi Mi 11 Ultra. Este considerat telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume

Xiaomi Mi 11 Ultra a fost pus deja pe piață, în magazinele de profil. Cel mai scump smartphone de la producătorul chinez vine cu specificații de top.

Noul telefon de la Xiaomi este considerat de mulți specialiști în IT&C device-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume. Noul vârf de gamă propune un sistem inedit, cu trei camere. Sezonul principal, un Samsung GN2, are o rezoluție de 50 de megapixeli (f/2.0, 24mm). Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 megapixeli (f/2.2, 12mm, 128˚) și de un senzor telephoto de tip periscop, tot de 48 megapixeli (f/4.1, 120mm, 5x optical zoom).

Specificațiile Xioami Mi 11 Ultra

Smartphone-ul de la Xiaomi impresionează și la capitolul „filmare”. Cei trei senzori înregistrează o calitate video 8K, 24fps. Camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision.

Xiaomi Mi 11 Ultra are un ecran Dot Displayquad-curvedde 120Hz șiWQHD+, cu încărcare cu fir, dar și wireless turbo, la 67W.

Mi 11 Ultra este disponibil în două culori, Ceramic Black și Ceramic White. Este cel mai scump telefon al producătorului chinez, lansat pe data de 14 iunie în România. Poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 7.000 de lei.

Tags:
Ultima oră
00:13 - CDC avertizează: Varianta Delta a coronavirusului este mai contagioasă decât varicela şi poate provoca forme mai grave de boală
00:05 - Italia: Guvernul intenționează să plafoneze prețul la testele pentru COVID-19
23:43 - Paul Stănescu (PSD): Politica durerii în cot este deviza useristă exprimată perfect de Ovidiu Vizante, directorul CFR. Dacă USR-ului i-ar fi păsat de pasagerii blocați în tren, Vizante era acum acasă
23:40 - Unitatea 2 a CNE Cernavodă a fost reconectată vineri seara la Sistemul Energetic Național
23:15 - Valeriu Gheorghiță: Ne așteptăm ca în următoarele săptămâni varianta Delta să devină dominantă. Avem deja focare la nivel de comunitate
23:12 - Alexandru Rafila: Problema noastră majoră – noi avem doar jumătate din numărul cetățenilor vaccinați față de restul țărilor UE. Dacă vor fi îmbolnăviri, ele vor fi în mod evident mai grave (VIDEO)
23:04 - Alexandru Rafila, despre al patrulea val al pandemiei: „Evident, și noi o să fim afectați. Dacă discutăm despre persoane vulnerabile care nu s-au vaccinat, s-ar putea să avem probleme” 
22:48 - Raluca Turcan: Pentru prima dată, anul acesta avem mai mulți copii născuți din părinți români în străinătate decât în România, ceea ce pentru noi este dramatic
22:39 - Detașamentul Sky Guardians al României a luminat cerul deasupra zonei de antrenament Bemowo Piskie din Polonia
22:19 - Alin Stoica, prefectul Capitalei: La medici și profesori ar putea exista cel puțin o recomandare fermă de vaccinare; se poartă discuții la nivel guvernamental. Susțin restricțiile pentru cei nevaccinați (VIDEO)