Ce specificaţii are Xiaomi Mi 11 Ultra. Este considerat telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume

Ce specificaţii are Xiaomi Mi 11 Ultra. Este considerat telefonul cu cea mai bună cameră foto din lume

Xiaomi Mi 11 Ultra a fost pus deja pe piață, în magazinele de profil. Cel mai scump smartphone de la producătorul chinez vine cu specificații de top.

Noul telefon de la Xiaomi este considerat de mulți specialiști în IT&C device-ul cu cea mai performantă cameră foto din lume. Noul vârf de gamă propune un sistem inedit, cu trei camere. Sezonul principal, un Samsung GN2, are o rezoluție de 50 de megapixeli (f/2.0, 24mm). Acesta este ajutat de un ultrawide de 48 megapixeli (f/2.2, 12mm, 128˚) și de un senzor telephoto de tip periscop, tot de 48 megapixeli (f/4.1, 120mm, 5x optical zoom).

Specificațiile Xioami Mi 11 Ultra

Smartphone-ul de la Xiaomi impresionează și la capitolul „filmare”. Cei trei senzori înregistrează o calitate video 8K, 24fps. Camera principală este dotată cu tehnologiile Dolby Vision.

Xiaomi Mi 11 Ultra are un ecran Dot Displayquad-curvedde 120Hz șiWQHD+, cu încărcare cu fir, dar și wireless turbo, la 67W.

Mi 11 Ultra este disponibil în două culori, Ceramic Black și Ceramic White. Este cel mai scump telefon al producătorului chinez, lansat pe data de 14 iunie în România. Poate fi achiziționat cu un preț de aproximativ 7.000 de lei.

Tags: