Cum poți converti în tonuri de apel melodiile YouTube Music

Cum poți converti în tonuri de apel melodiile YouTube Music
Foto: Pexels.com

Utilizatorii de Android pot folosi aplicația Google Clock pentru a crea tonuri de apel sau alarme personalizate. Aceștia pot selecta secvențe înregistrate din melodiile ascultate pe YouTube Music.

Deși oferă o selecție rezonabilă de tonuri predefinite pentru setarea ceasului deșteptător sau funcția ringtone, când venea vorba de alegerea unui ton de apel personalizat aplicația Google Clock se oprea la funcția de selectare a fișierului audio din memoria telefonului, lăsând utilizatorii să descopere sursa potrivită – menționează Go4it.

Astfel, funcționalitatea activată printr-o modificare la nivelul serverelor Google poate fi accesată începând cu versiunea Google Clock 7.3; meniul de selectare a tonului de alarmă conține și o opțiune Record new, a cărei activare redirecționează utilizatorul spre aplicația Google Recorder.

Melodia găsită pe YouTube Music nu este preluată ca atare și decupată

Utilizatorului i se permite să înregistreze o secvență cu durată limitată, folosind melodia aflată în redare pe telefon iar fișierele astfel generate apar direct în lista cu tonurile de apel selectabile, identificate după data și ora la care au fost create.

Înregistrările astfel create nu pot fi redenumite direct din aplicația Clock, însă cei care preferă această funcționalitate pentru crearea tonurilor de apel pot folosi o soluție precum Files by Google pentru localizarea și redenumirea manuală a fișierelor rezultate, menționează sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul
20:14 - Criză de medici stomatologi la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani / Unitatea de Primiri Urgențe a rămas fără linie de gardă
19:53 - Un bărbat băut a lovit șase copii pe trecerea de pietoni. Șoferul este condamnat la ani grei de închisoare
19:44 - Mai multe ONG-uri cer Guvernului reducerea termenului pentru viză de flotant, înainte de alegeri
19:27 - Sabin Sărmaș (PNL): Am anunțat că voi candida la Primăria Cluj-Napoca, asta în măsura în care Emil Boc nu decide să aleagă alt traseu (VIDEO)