Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru români, ce vă poate scăpa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru români, ce vă poate scăpa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori în telecomunicaţii din ţara noastră, vine cu un mesaj foarte important pentru români, anunţ ce vă poate scăpa de cheltuieli nedorite.

Cum puteţi economisi bani?

Este vorba despre un mesaj care vizeaza roaming-ul involuntar facut la granitele Romaniei de catre clientii tuturor operatorilor de telecomunicatii din tara, cei de la RCS & RDS avand un sfat pentru proprii clienti. Digi RCS-RDS le spune romanilor care calatoresc in strainatate, sau locuiesc in zonele de granita ale Romaniei, in care se face roaming involuntar, sa isi seteze telefoanele pentru a se conecta automat la reteaua sa. Acest sfat este extrem de util nu doar pentru cei care folosesc reteaua RCS-RDS, ci si pentru oricare alte persoane care in momentul de fata folosesc serviciile unui alt operator de telecomunicatii, dar sunt intr-o situatie identica, sau similara, potrvit idevice.ro.

Clienţii Orange, Telekom şi Vodafone pot asculta şi ei acest sfat

În aceasta perioada, în cazul în care călătoriţi în strainatate sau ajungeti prin zonele de granita ale tarii, in special pe la mare, asigurati-va ca nu faceti roaming involuntar cu telefoanele voastre. Altfel s-ar putea sa descoperiti ca aveti sume foarte mari de platit in abonamente, iar uneori RCS & RDS, Orange, Telekom, Vodafone nu “se lasa” usor cu anularea costurilor.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)