DIGI RCS-RDS. Lovitura pe care a dat-o Digi şi care influenţează abonaţii

DIGI RCS-RDS. Lovitura pe care a dat-o Digi şi care influenţează abonaţii

Una dintre cele mai importante companii de pe piaţa de telecomunicaţii din Romania a reuşit să dea o adevărată lovitură, iar abonaţii gigantului IT&C, dar nu numai, ar trebui să afle despre asta.

DIGI RCS-RDS. Serviciul GRATIS pe care îl obţin toţi românii

Câţi abonaţi s-au portat la Digi Mobil?

DIGI Mobil, adică divizia de telefonie mobilă a celor de la RCS-RDS, a reusit in iunie sa atraga prin portare nu mai putin de 32217 numere de telefonie mobila, adica aproape jumatate din totalul de 76695 inregistrat pentru toti operatorii. DIGI Mobil surprinde total din nou prin faptul ca a ramas in topul operatorilor care genereaza portari mari in reteaua lor din Romania, iar asta in conditiile in care in mijlocul starii de urgenta numarul de portari a scazut foarte mult in tara noastra, dar situatia a revenit la normal, anunţă idevice.ro.

Digi RCS-RDS. Anunţ vital pentru toţi românii de la gigantul IT&C: iată ce primesc gratuit!

Cum a reuşit DIGI RCS-RDS această performanţă?

În mod surprinzător, DIGI Mobil nu a avut vreo ofertă deosebită, ce să atragă un număr atât de mare de abonaţi. Telekom are de ceva vreme oferte cu reduceri de 50% pentru servicii pentru pana la 12 luni de zile, insa in ciuda acestui lucru, a ramas totusi in urma celor de la DIGI Mobil, si situatia nu prea pare sa aiba sanse de a se schimba prea curand in tara noastra, cel putin in baza a ceea ce vedem.

Tags: