HBO Max s-a lansat în Europa. Când ajunge în România

HBO Max s-a lansat în Europa. Când ajunge în România
Foto: Hepta - Zuma Press / Rafael Henrique

HBO Max, platforma de streaming a WarnerMedia, s-a lansat în Europa. Serviciile sale au ajuns deja în Andorra, Spania și țările scandinave și urmează și în restul țărilor.

HBO Max, lansat în Europa

În catalogul HBO Max se regăsesc serialele ”Game of Thrones” şi ”Sex and the City”, precum şi filmele Warner. Acestea vor fi disponibile la şase săptămâni după lansarea lor în cinematografe, se arată într-un comunicat citat de AFP.

După Norvegia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Spania şi Andorra, anul viitor vor urma alte 21 de ţări din Europa, inclusiv România, unde HBO are deja servicii. HBO Max va intra și pe piețe în care până acum nu era prezent, precum Turcia și Olanda.

Abonamentele propuse de HBO Max

HBO Max propune un abonament anual cu o economie de 30%.

Abonamentul va costa 8,80 de euro pe lună în Suedia şi Norvegia, 10,5 euro în Danemarca şi 8,99 euro în Spania şi Finlanda.

Pentru a atrage clienții, grupul oferă o promoție care durează o lună – o reducere de 50% la preţul lunar al abonamentului.

HBO Max a venit pe o piață deja aglomerată în care se găsesc Netflix, Disney+, Amazon Prime Video sau Apple.

Platforma de streaming a fost lansată iniţial în mai 2020, în SUA.

Ultima oră
08:23 - Au început repetițiile de 1 Decembrie. Principalele artere rutiere din centrul Bucureștiului, închise
23:47 - Turiștii români aflați în vacanțe exotice în estul Africii, în afara primejdiei provocate de varianta Omicron: „Mai mult cred că se îngrijorează cei de acasă” (VIDEO)
23:18 - Ana-Maria Popescu, pentru a cincea oară cea mai bună spadasină a lumii, un record absolut: „Sunt dovada vie că visele devin realitate atunci când crezi și muncești pentru ele” (VIDEO)
22:58 - Dr. Mihai Craiu: Ce este mai greu abia vine. Vaccinarea modestă va aduce repede un nou val, cu multe decese prevenibile
22:39 - Joe Biden, informat despre situația provocată de varianta Omicron. Anthony Fauci nu exclude posibilitatea să fie deja prezentă în SUA: „E aproape invariabil să se răspândească în cele din urmă peste tot”
22:19 - O persoană accidentată la săniuș în Gorj a fost transportată la spital. Salvamont România: Prezenta un traumatism toracic / Vă îndemnăm la prudență în practicarea sporturilor montane
22:09 - Netflix, anchetată în Rusia pentru că ar fi difuzat conținut cu tematică LGBT în rândul minorilor. Compania americană riscă și o suspendare temporară
21:41 - MAE: Ambasada României la Pretoria gestionează situația a 36 de cetățeni români ale căror curse aeriene au fost anulate în contextul variantei sud-africane
21:27 - Gabriela Firea: Solicit primarului general să anuleze de îndată taxa de intrare în Târgul de Crăciun din București. Și familiile cu venituri mici au dreptul să viziteze un târg de Crăciun! (VIDEO)
21:09 - Nicolae Ciucă: Scopul întâlnirii cu Nicușor Dan, să mă asigur că bucureștenii nu vor fi lipsiți de energie termică și apă caldă în această iarnă, dar și să mă informez despre problemele Primăriei Generale