Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat după ce a intrat într-o bază militară să vâneze creaturi fictive

Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat după ce a intrat într-o bază militară să vâneze creaturi fictive

Jocul Pokemon Go a creat o adevărată istreie în lumea întreagă după ce oamenii sunt disperați să prindă creaturile din desenele animate.

Ultima întâmplare ciudată în acest sens îl are protagonist pe un francez.

Tânărul de 27 de ani a intrat din greșeală într-o bază militară din Indonezia pentru a prinde creaturile fictive.

Francezul se afla în acest oraș într-o vizită de afaceri, iar în momentul în care și-a dat seama unde a ajuns a vrut să fugă, însă a fost arestat și interogat preț de mai multe ore, potrivit informațiilor oferite de poliție, informează AFP.

Se pare că luni seara, Romain Pierre căuta creaturile fantastice ascunse în lumea reală și a ajuns din neatenție lângă cladiri plasate sub înalta securitate, a declarat Yusri Yunus, purtător de cuvant al poliției.

"A spus că vâna Pokemoni", a spus purtătorul de cuvânt.

Un purtător de cuvânt al armatei a precizat că populația trebuie să fie atentă la oamenii care se joacă Pokemon Go pentru că unii pot folosi acest joc drept pretext pentru a comite infracțiuni.

"Este posibil ca numeroși necunoscuți să încerce să pătrundă pe proprietăți private pentru a comite delicte, dar pretind ulterior că vânează un Pokemon", a declarat Ariyanto, purtător de cuvânt al armatei.