Meta, proprietarul Facebook și Instagram, lansează un serviciu de abonament plătit. Anunțul făcut de Mark Zuckerberg

Meta, proprietarul Facebook și Instagram, lansează un serviciu de abonament plătit. Anunțul făcut de Mark Zuckerberg
Foto: Pixabay

Mark Zuckerberg, fondatorul și directorul general Meta, a anunțat introducerea pe Facebook și Instagram a Meta Verified, un serviciu pe bază de abonament asemănător celui care a fost implementat pe Twitter la finele anului trecut.

Meta introduce un serviciu de abonament pe Facebook

Meta Verified va fi „un serviciu de abonament care vă va permite să vă verificați contul cu un document de identitate guvernamental, să primiți o insignă albastră, să aveți o protecție suplimentară împotriva conturilor care pretind că sunteți dvs și să aveți acces direct la asistența pentru clienți”, a transmis Mark Zuckerberg, pe Facebook.

Twitter are un sistem similar, din noiembrie 2022, numit Twitter Blue.

Abonamentul Meta Verified va costa 12 dolari/lună pentru web și 14,99 dolari/lună pentru iOS, în vreme ce Twitter Blue costă 8 dolari pe web și 11 dolari pe iPhone și Android.

Meta Verified va fi disponibil chiar din această săptămână în Australia și Noua Zeelandă.

Compania americană a transmis, pentru BBC, că introducerea abonamentului nu va afecta conturile deja verificate, dar va exista o creștere a vizibilității pentru unii utilizatori mai mici, care-și autentifică prin acest abonament contul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:00 - Cu cine a înlocuit-o Alex Leonte pe Theo Rose / „Nu mă ascund, că nu e nimic de ascuns”
16:57 - Bătrânii, ținta a două femei care își drogau și jefuiau victimele / Cel puțin o persoană a murit
16:53 - Eugen Tomac, după o dezbatere despre Schengen: Controalele la frontierele UE trebuie să fie eliminate pentru români. Am încredere că acțiunea pe care am depus-o la CJUE va fi câștigătoare
16:41 - Violeta Alexandru: Guvernanții ne îndreaptă spre un dezastru în relația cu tot ce înseamnă mecanismul de plată pentru PNRR. Ministrul Muncii nu este în stare să conducă acest proces al reformării pensiilor speciale (VIDEO)
16:37 - Situație neobișnuită! Un român a fost pus să plătească 3.600 de lei pentru contorul de gaze: „Oricare dintre noi putem fi puși în aceste ipostaze”
16:33 - Premierul polonez: „Vizita liderului chinez la Moscova ne umple de îngrijorare”
16:29 - Ce notițe a găsit Mădălina Crețan în telefonul lui Nosfe, după moartea lui: „Pe lângă ce știam noi că își dorește, am mai găsit în telefonul lui…”
16:23 - Reacția UEFA, după ce Federația de Fotbal din Ungaria a anunțat că simbolul Ungariei Mari poate fi utilizat pe stadioane
16:16 - Ministrul Transporturilor reclamă atitudinea Ucrainei în scandalul Bâstroe. Sorin Grindeanu, aluzie la Bogdan Aurescu: De relațiile cu alte state se ocupă alt minister din România
16:09 - Ce a pățit un șofer român de TIR, care lucrează în Olanda: Acum se jură că o să-și vândă toate camioanele: „Nu mai vreau să fac asta vreodată”