Moment istoric pentru Pokemon Go: Un american anunță că este primul care terminat jocul, prinzând toate creturile virtuale

Moment istoric pentru Pokemon Go: Un american anunță că este primul care terminat jocul, prinzând toate creturile virtuale
Foto: gamerant.com

Moment istoric pentru Pokemon Go, celebrul joc care a luat minţile a milioane de oameni. Nick Johnson, un american de 28 de ani, este primul om care terminat jocul, adică a prins toţi pokemonii. El şi-a încheiat astfel colecţia de 145 de creaturi.

Călătoria nebună a lui Nick Johnson pentru a prinde toţi pokemonii l-a purtat peste tot în Statele Unite, acolo unde a prins nu mai puţin de 142 de pokemoni.

New York-ezul a petrecut 50 de ore pe săptămână pentru a fi pe urmele pokemonilor, informează B1TV.

După ce a făcut public acest lucru, dar şi pe cel că a parcurs 152 de kilometri pe jos, a fost sponsorizat de două companii şi a călătorit la Paris, Hong Kong, Tokyo şi Sydney pentru a prinde pokemonii care nu sunt disponibili în America.

La Paris, l-a prins pe Mr Mime, un personaj care se pare că este disponibil doar în Europa, iar la Hong Kong l-a prins pe Farfetch, un personaj disponibil doar în Asia.

Cât despre captura din Sydney, aceasta i-a întregit colecţia. Johnson a găsit acest pokemon rar la parcul Hyde din Sydney graţie unor informaţii de la jucătorii locali.

"Mi-au spus mai mulţi jucători locali că a fost frecvent vazut în acea zonă" le-a spus el celor de la Mashable. A stat 5 ore acolo fără succes până când i-a spus cineva că a descoperit unul. S-a suit repede în taxi pentru să-l găsească înainte să dispară. Și a reuşit!

Johnson spune că mai sunt alţi 5 pokemoni de găsit, însă aceştia încă nu au fost lansaţi de Niantic.

Urmăriți B1TV.ro și pe