Netflix testează un ”abonament” gratuit pe dispozitivele Android

Netflix testează un ”abonament” gratuit pe dispozitivele Android
Foto: Pixabay

Netflix testează pe piața din Kenya un ”abonament” complet gratuit, care oferă acces la o parte din conținutul disponibil pe serviciu.

Netflix gratis în Kenya. Conținutul, fără reclame, dar limitat

Deschiderea contului gratuit asigură accesul la doar la câteva producții originale. Netflix încearcă astfel să convingă cât mai mulți oameni să-și facă și abonamente plătite.

Abonamentul gratuit e disponibil tuturor celor care au 18 ani împliniți și folosesc un smartphone cu Android, notează go4it.ro.

Acesta include mai multe filme și seriale, printre care și producțiile Netflix Blood & Water, Bridgerton și filmul de acțiune Army of the Dead.

Netflix-ul gratuit nu afișează reclame, pentru a oferi utilizatorilor o cât mai fidelă experiență „premium” a serviciului plătit.

Pe de altă parte, abonamentul gratuit nu oferă posibilitatea de a face „cast” pe un alt ecran și nici de a descărca filmele sau serialele pentru a fi văzute ulterior offline.

Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare