Vești proaste pentru jucătorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se laudă că a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Vești proaste pentru jucătorii Pokemon Go din Marea Britanie. Un englez se laudă că a prins toate creaturile virtuale (VIDEO)

Marea Britanie are primul maestru pokemon. Un bărbat de 33 de ani din Southampton susţine că este prima persoană din Regatul Unit care a reuşit să captureze toţi pokemonii disponibili în Marea Britanie.

„Aş vrea să fiu eu cel mai bun, cum nimeni nu a mai fost! Să îi prind pe toţi e scopul meu şi să le dau un rost!”, a spus bărbatul, potrivit BBC News.

Sam Clark, care conduce o comunitate online de jocuri, Cyberjam Gaming, a susţinut că a colectat 143 de caractere, inclusiv un pokemon foarte greu de obţinut, exclusiv în Statele.

„Nimeni altcineva din Regatul Unit nu a mai revendicat asta până acum. Cred că sunt prima persoană, dacă nu dovedeşte altcineva contrariul.

Am capturat toţi cei 142 de pokemoni disponibili în Marea Britanie şi un Tauros eclozat, care se găseşte exclusiv în Statele Unite”, a adăugat acesta.

Bărbatul a recunoscut că şi-a petrecut "cea mai mare parte a orelor nedormite" în căutare de pokemoni, dar a trebuit să facă asta pentru a îndeplini obiectivul jocului.

“Întregul joc este realizat pe ideea de a caputra pokemoni, sloganul acestuia este "Trebuie să îi prind pe toţi" şi eu am reuşit să facă asta în Regatul Unit”, a mai spus britanicul.

Captura finală a fost Lapras, o creatură marină albastră la rândul ei foarte rară şi greu de obţinut. Sam Clark a mai afirmat că acesta este jocul pe care l-a aşteptat de când era copiL şi deşi au existat numeroase incidente provocate de aplicaţie peste tot în lume, britanicul continuă să susţină că jocul aduce oamenii împreună.

#DIRECT_ONE_inkrrw#

Ultima oră
18:42 - Cristian Diaconescu: Nimeni astăzi în Europa nu crede că moștenirea Merkel va fi contrazisă de stânga sau de dreapta / Angela Merkel și Donald Tusk înțeleg mai bine România decât mulți alții de pe continent (VIDEO)
18:33 - Peste 10.000 de porci vor fi ucişi la o singură fermă din Hunedoara ca urmare a confirmării pestei porcine africane
18:07 - Certificatul verde, obligatoriu în Capitală de la miezul nopții. Autoritățile au introdus restricțiile de scenariu roșu (VIDEO)
17:54 - Restricții în al patrulea val al pandemiei: 417 de localități din România au rata de incidență mai mare de 3 cazuri la mia de locuitori
17:41 - Discursul lui Firicel din „Las Fierbinţi” (Pro TV), despre şansa ratată a băiatului său de a merge la facultate, a adus aminte de cazurile Simona Halep şi Emma Răducanu
17:17 - Ministerul Educației: Peste 17.000 de elevi vor face școală online din cauza intrării localităților în scenariul roșu
17:00 - Analiza COVID-19: Numărul pacienților internați la ATI s-a dublat în două săptămâni / 91,5% dintre decesele înregistrate între 13 și 19 septembrie au fost la persoane nevaccinate (DOCUMENT)
16:59 - COVID-19: Comuna Negrileşti din judeţul Bistriţa-Năsăud are o incidenţă a cazurilor de COVID-19 de 8,2 la mie
16:37 - Speriați că stânga ar putea câștiga alegerile de duminică, milionarii germani își mută averile în Elveția
16:33 - Dacia opreşte producţia de la Mioveni, din cauza crizei de semiconductori