WAZE. Bucurie mare pentru toţi şoferii, pentru că aplicaţia şi-a rezolvat o problemă deranjantă

WAZE. Bucurie mare pentru toţi şoferii, pentru că aplicaţia şi-a rezolvat o problemă deranjantă

Waze este o aplicație software de navigație GPS deținută de Google. Funcționează pe smartphone-uri și calculatoare care au suport GPS.

Ce problemă a rezolvat Waze?

Aplicaţia pe care o foloseşte majoritatea şoferilor şi-a rezolvat o mare problemă, ce era destul de deranjantă, conform idevice.ro. Waze are rezolvata o problema din cauza careia aplicatia se inchidea in momentul in care era cautata o anumita locatie. „Economisirea timpului și evitarea traficului este și mai ușoară cu această actualizare: S-a rezolvat o eroare care a determinat închiderea aplicației după căutarea unei locații salvate„.

Cine a inventat Waze?

Compania israeliană Waze Mobile a dezvoltat software-ul Waze. Ehud Shabtai, Amir Shinar și Uri Levine au fondat compania. Două firme israeliene de capital de risc, Magma și Vertex, și o întreprindere americană de capital de risc, Bluerun Ventures, au acordat finanțare. Google a achiziționat Waze Mobile în iunie 2013.

Tags:
Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)