WhatsApp introduce o nouă facilitate pentru blocarea contactelor nedorite

WhatsApp introduce o nouă facilitate pentru blocarea contactelor nedorite
Sursa foto: Pixabay

Vești noi pentru cei care folosesc versiunea WhatsApp pentru Android: primește o nouă setare care permite blocarea contactelor încă de la prima notificare pop-up, afișată la recepționarea mesajelor trimise de utilizatori care nu se află în lista ta de contacte.

O altă îmbunătățire vizează interfața dedicată camerei foto, care de acum va apărea împărțită pe două tab-uri, cu opțiuni personalizate pentru poze și captură video – anunță go4it.ro.

Blocarea persoanelor incomode va fi mult mai simplă

Până ieri, blocarea unui contact pe WhatsApp se putea face doar după ce conversația era deja „consemnată” ca și sesiune de chat în istoricul aplicației; mai nou, în loc să cauți în listă sesiunea de chat nou apărută, să o selectezi și să alegi opțiunea Block, vei putea accesa această setare direct din notificarea Android declanșată pentru primul mesaje recepționat.

Astfel, „curățenia” în agenda WhatsApp va putea fi „rezolvată” cu minim de efort, fără să intri măcar în aplicație: conform sursei citate, noua setare rapidă pentru blocarea contactelor apare împreună cu interfața de captură împărțită pe tab-uri Video și Photo, deocamdată doar în versiunea WhatsApp Beta v2.23.2.5.

Urmăriți B1TV.ro și pe