YouTube: O să lansăm un abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate

YouTube: O să lansăm un abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate
Foto: forbes.com

Celebra platformă de conținut video online, YouTube, parte din gigantul IT Google, a anunțat miercuri lansarea unui abonament permanent pentru vizualizarea de conținut fără publicitate.

Oferta, numită YouTube Red, va fi lansată în Statele Unite ale Amercii pe 28 octombrie. Prețul unui astfel de abonament va fi de aproximativ 10 dolari pe lună, a anunțat grupul, precizând că videoclipurile rămân accesibile în mod gratuit numai cu adaos de publicitate, potrivit Techcrunch.

Cei care vor cumpăra abonamentul o să aibă posibilitatea de a salva videoclipurile pe computerul personal sau pe suportul mobil pentru a le viziualiza mai târziu, chiar și fără conexiune la Internet.

Totodată, YouTube anunță lansarea unei noi aplciații, numită ”YouTube Music”, care va oferi cataloage de videoclipuri ale artiștilor. Aceasta va fi disponibil în magazinul online Google Play.

”YouTube Red marchează o evoluție în dorința de a oferi fanilor mai multe opțiuni și conținutul pe care ei îl apreciază, precum și o utilizare mai plăcută”, a spus Robert Kyncl, directorul operaținal al gigantului video online, care are peste un miliar de utilizatori din întreaga lume.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe