Alina Bădic aduce tratamente naturiste în Luna Nouă. Fiecare aliment are o anumită formulă astrologică

Alina Bădic aduce tratamente naturiste în Luna Nouă. Fiecare aliment are o anumită formulă astrologică

Alina Bădic a prezentat tratamentele naturiste pentru Luna Nouă în Fecioară. Astrologul explică în ce fel influențează alimentele calitatea vieții semnelor zodiacale.

Complexitatea și bogăția vieții se regăsește și în peisajul astral, în astrograma fiecăruia dintre noi. Astfel, în funcție de ponderea celor 12 semne zodiacale în tema personală, natura interferă cu noi într-un mod specific. Așa se explică de ce anumite alimente, fructe sau legume au efecte diferite asupra noastră. În astrologie există calcule specifice, conform cărora se poate observa ce alimente ne sunt benefice și la ce alimente avem inadvertență.

Tratamente naturiste pentru Luna Nouă în Fecioară

Cu Uranus în semnul  Taurului, primul semn de pământ aflat între 30 și 60 de grade… devenim conștienți de importanța naturii în viața noastră, a tratamentelor naturiste și a hranei sănătoase cât mai apropiate de natural, cât mai puțin prelucrată. Luna Nouă în cel de-al doilea semn de pământ, Fecioara vine cu un surplus de informație în această zonă, fiind deja cunoscut faptul că acest semn este responsabil cu alimentația, cu sănătatea, cu recolta și cu tratamentele naturiste. Fecioara este Diagnosticianul desăvârșit, cel care își concentrează toată atenția asupra detaliului.

Se spune că lumii invizibile i-ar plăcea să ne ajute. Iată de ce astăzi putem începe un interesant proces de perfecționare a stilului de viață. Cum? Aș începe cu o întrebare aparent banală: ”De care parte a naturii te simți în mod special atras (fructe, legume, flori, peisaje, forme de relief)?”. Se poate crea o adevărată poveste de dragoste între sufletul nostru și anumite elemente din natură. Ca atare, orice tratament naturist pentru a funcționa cu adevărat eficient trebuie să aibă o legătură cât mai personală cu cel care îl solicită.

Grădinăritul Lunar

Există anumite principii ale grădinăritului Lunar, practicate de sute de ani peste tot în lume. Ele sunt folosite pentru a obține producții mai eficiente, fructe și legume mai nutritive. Configurațiile astrologice sunt indicii clare asupra interacțiunii noastre cu natura și cu tot ceea ce ne înconjoară, poziția lunii în semne mai ales este strâns legată de tot ceea ce dezvolată viața terestră. Astfel, de la Luna nouă la Luna Plină se recomandă cultivarea plantelor care rodesc deasupra solului… iar în perioada descreșterii lunare (de la Luna Plină la Luna nouă) este recomandată cultivarea plantelor rădăcinoase…

Fiecare aliment are o anumită formulă astrologică

Mai mult decât atât, fiecare aliment (orzul, orezul, mierea, porumbul, alimentele picante, strugurii, fasolea, ceapa, uleiurile,, nucile, maslinele, caisele, dulciurile, sarea, gemurile, legumele și fructele)  are o anumită formulă astrologică, o metodă de calcul specifică… care arată ce impact poate avea asupra organismului fiecăruia dintre noi…  în funcție de astrograma personală.

Urmăriți B1TV.ro și pe