Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2022. Momente astrale propice realizărilor profunde și perfecționării de sine (VIDEO)

Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2022. Momente astrale propice realizărilor profunde și perfecționării de sine (VIDEO)
Foto: captură video B1 TV

Alina Bădic a prezentat, în ediția de sâmbătă a emisiunii „360 de grade”, predicțiile astrale pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2022.

Alina Bădic, horoscop „360 de grade” pentru săptămâna 24 – 30 aprilie 2022

„Momente astrale propice realizărilor profunde, perfecționării de sine, identificării cu ceea ce este bun sau rău, în funcție de alegerea pe care fiecare o face. O necesitate de a descoperi ceva legat de propriul destin zilele acestea, plasarea valorilor pe plan spiritual, se pot schimba elemente esențiale în viața noastră, elemente esențiale într-un context în care nimeni și nimic nu ne poate abate de la calea noastră. Ca atare, sfatul meu este să încercăm să vedem care este calea adevărată pe care o avem de urmat”, a spus Alina Bădic, în debutul emisiunii de pe B1 TV.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Omului îi e dat să aibă acces la elemente din viitor. Cum putem afla informații despre ce urmează să se întâmple (VIDEO)

Berbec

Cu siguranță găsiți tot felul de modalități pentru a-i ajuta pe ceilalți și deveniți foarte conștienți de forțele pe care le antrenați. Există foarte multă relevanță în tot ceea ce faceți, nu prea mai faceți lucruri care se contrazic, iar intențiile sunt aproape exclusiv benefice. Veți merge la esența situațiilor și veți promite doar ceea ce puteți respecta. E o săptămână în care veți foarte multe fapte bune.

Taur

Vă simțiți foarte importanți la nivel de hotărâri concrete și chiar puteți depăși standardele obișnuite. E o situație foarte favorabilă mai ales pentru nativii care au profesii bazate pe creativitate sau pe zona spirituală, dar și pentru cei care în general au nevoie de foarte multă inspirație la locul de muncă. Este un moment deosebit!

Gemeni

Se recomandă o formă de detașare de planul socio-profesional și, în egală măsură, trebuie să urmăriți un ideal. Perfecționarea este foarte importantă la nivel profesional, cum este de asemenea și armonizarea cu superiorii, cu persoanele cu putere de decizie. Orice activitate profesionată, oricât ar părea de nesemnificativă, ar trebui reevaluată pentru că ea vorbește despre anumite condiții asupra cărora trebuie să meditați.

Rac

Este foarte important să înțelegeți ce aveți de făcut cu energia superioară. Astrele vă ajută extraordinar de mult să canalizați într-un mod constructiv această energie, însă atenționarea se referă la zona recompensei pentru binele făcut. Ați putea fi surprinși de felul în care universul pur și simplu hotărăște să vă ajute exact acolo unde, în trecut, ați făcut lucruri favorabile.

Leu

Zilele acestea vă veți bucura din plin de clusterumul din semnul Peștilor. Sunteți destul de tributari forței neptuniene în această perioadă și s-ar putea să aveți descărcări karmice foarte profunde și foarte puternice din alte vieți, dintr-un trecut îndepărtat. E posibil să întâmpinați probleme de odihnă sau să vă simțiți foarte devitalizați și obosiți.

Fecioară

A venit momentul adevărului, a venit momentul în care chiar veți beneficia de o gură de oxigen incredibilă și, mai mult decât atât, veți avea șansa de a primi recompense pentru că în ultima perioadă ați fost foarte încercați. Puteți demara proiecte pe care vi le doreați de ceva vreme, proiecte despre care simțiți că vă reprezintă cu adevărat. E un moment de tihnă și veți intui ecuațiile favorabile.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Factorii care determină reducerea masei și a forței musculare (VIDEO)

Balanță

Resimțiți o ușoară lipsă de vitalitate, însă acest lucru nu trebuie să vă supere foarte tare, pentru că vă luați energia din altă parte. Există multe acțiuni pe care vă doriți din suflet să le faceți și, ca atare, valoarea afectivă vă poate aduce un surplus de energie. Mai mult decât atât, sunteți foarte vigilenți și încercați să înțelegeți – și chiar ați înțeles – că vigilența, în anumite situații, poate să facă jumătate din muncă.

Scorpion

Printr-o prezență deloc subtilă, destinul vine către voi în aceste zile cu obligația de a pune în practică un lucru care vă apasă, fie că este vorba despre obiective profesionale sau despre aspecte ce țin de planul financiar. Pe de altă parte, există o predispoziție foarte clară către tot felul de intersectări cu persoane care vă pot ajuta să schimbați lucruri. În orice caz, nu este o perioadă foarte liniștită.

Săgetător

Vă gândiți foarte clar să faceți ordine și să renunțați la oamenii care nu mai aparțin lumii voastre. Dacă până acum vă deranjau anumite persoane, însă doar vă deranjau, acum s-ar putea să ajungeți chiar și la discuții explicite în acest sens și să puneți punctul pe i. Toate activitățile pe care le veți avea în aceste zile – cu siguranță, ele vor fi foarte multe – trebuie să aibă o direcție foarte clară.

Capricorn

Este indicat să faceți un fel de bilanț, poate chiar să scrieți pe hârtie ceea ce v-ați dori să se întâmple, pentru că aveți posibilitatea să materializați ceea ce vă doriți. Există un fel de creștere energetică incredibilă în aceste zile și beneficiați de șansa de a vorbi direct cu universul.

Vărsător

Ceea ce vă macină cel mai mult acum este ceea ce trebuie să descifrați. Aveți o forță mare în maturizare și aproape nimic nu vă mai poate deturna de la adevăratul sens al existenței. Practic, aveți toate senzațiile posibile și simțiți totul de parcă ar face parte din destinul vostru. Există totuși și răsturnări de situație, și evenimente atipice.

Pești

Aveți o atitudine benefică față de tot ceea ce vă înconjoară și pur și simplu vă angajați spiritual în această perioadă. Ați putea avea posibilitatea să lucrați într-o zonă care până acum v-a dat bătaie de cap. Mulți dintre voi vor fi interesați să se uite în viitor și să înțeleagă ceea ce îi așteaptă. Raportarea la divin este una impecabilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
08:12 - Explozii în centrul Kievului. Medicii și salvatorii s-au deplasat la fața locului
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni