Horoscop. Cele mai RELE zodii. Stai departe de ele

Horoscop. Cele mai RELE zodii. Stai departe de ele

Tu știai care sunt cele mai rele zodii? Cu siguranță ai avut de-a face măcar cu o parte dintre acesteași ai văzut ce fel de caracter au.

Vezi dacă și tu te afli printre cele șase semne zodiacale care sunt foarte rele, care fac pe cât posibil să le fie doar lor bine, nu le pasă decât de propria persoană.

1. Gemeni

Nativul din Gemeni ocupă locul fruntaş în acest top pentru că face totul premeditat. Are întotdeauna un plan diabolic şi îşi calculează în amănunt paşii atunci când vrea să facă rău cuiva. Se foloseşte de cei mai slabi şi profită de ei, are multe secrete şi se răzbună chiar şi la cea mai mică ofensă pe care o primeşte, conform realitatea.net.

2. Berbec

Berbecul e rău şi profitor, dar mai ales ar călca peste oricine pentru a obţine ce-şi doreşte. Dacă ţi-a lăsat impresia că tu ai un statut special şi nu te-ar dezamăgi niciodată, află că ascunde cele mai urâte intenţii. Se pune întodeauna pe primul loc, iar acţiunile lui rănesc de cele mai multe ori.
3. Rac

Nativul din Rac este foarte agresiv şi nu e nevoie de prea mult pentru a-şi arăta această latură a sa. Este atât de plin de el încât se simte frustrat la cea mai mică vorba în defavoarea lui, ceea ce înseamnă că va ataca fără să stea pe gânduri. Face rău prin simplul fapt că este într-o permanentă defensivă şi îi sabotează pe cei din jurul lui pentru a ieşi pe primul loc! Sunt imprevizibili şi fac orice pentru a câştiga.

4.Vărsător
Această zodie nu iartă şi nu uită, aşa că indiferent ce îi faci şi îl deranjează, te va elimina definitiv din viaţa lui după ce îţi aplică o corecţie. Nu este rău fără să aibă motive, însă odată trădat, acesta nu are limite şi face orice pentru a-şi recăpăta stima de sine. Nu te pune cu el şi nu îl călca pe coadă!

5. Leu

Acest nativ minte extrem de mult şi este rău cu cei din jur în mod voit. Nu îi pasă de sentimentele altora şi îi trădează fără să mai stea pe gânduri dacă la mijloc e o miză mare. Nu are mustrări de conştiinţă indiferent de gravitatea faptelor sale, important e să ajungă acolo unde şi-a dorit. Te minte în faţă cu nonţşalanţă şi nu îşi va recunoaşte niciodată greşelile.

6. Taur

Nativul din Taur are o răutate bazată pe frustrare. De multe ori nu se simte apreciat cum ar trebui şi este invidios pe acele persoane din jurul ei care i se pare că primesc mai mult decât ea. Poate fi rea prin vorbele şi ameninţările sale, poate răni uşor, însă nu e capabil de fapte grave!