Horoscop pentru 2022. Ele sunt zodiile care se vor îndrăgosti în acest an. Cine va avea noroc în plan financiar

Horoscop pentru 2022. Ele sunt zodiile care se vor îndrăgosti în acest an. Cine va avea noroc în plan financiar
Horoscop dragoste 2022 / Foto: Pixabay.com

Horoscopul pentru 2022 aduce o mulțime de surprize pentru toate zodiile. În primăvară, mai mulți nativi se vor bucura de vești bune la locul de muncă, iar vara vine cu o serie de vești importante în dragoste, pentru Vărsător și Pești. Bucuriile și provocările se țin lanț de nativii zodiacului, iar o cerere în căsătorie ar putea toamna Berbecilor.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Berbec

Planeta Marte va intra în semnul zodiacal Săgetător în a doua jumătate a lunii ianuarie, aspect ce se va dovedi favorabil din punct de vedere financiar ce se va dovedi favorabil din punct de vedere financiar.

Citiți și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. O activitate simplă despre care se crede că prelungește viața 

Tranzitul lui Jupiter în propriul său semn Pești pe 13 aprilie te va ajuta să reușești în eforturile tale academice. Deoarece planeta Saturn este prezentă în casa ta a zecea pentru cea mai mare parte a acestui an, va trebui să muncești mai mult decât înainte pentru a obține succesul.

Conjuncția dintre Saturn și Mercur de la începutul anului 2022 până în martie poate provoca probleme minore de sănătate. Puteți suferi de probleme legate de digestie ca urmare a tranziției Marte în Pești de la mijlocul mai până în august. Trebuie să iei măsuri de precauție speciale și să ții cont de dieta.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Taur

Odată cu tranzitul lui Marte pe 16 ianuarie în Săgetător, norocul te va favoriza în aspectele majore ale vieții tale. Vei avea rezultate favorabile în domeniul carierei, iar viața profesională va înflori. De asemenea, cu Saturn plasat în casa a zecea din zodia ta, vor apărea surse multiple de venit.

Cu mai multe mișcări planetare care au loc în aprilie, vei putea acumula bogăție și bani. Cu toate acestea, mai multe suișuri și coborâșuri vor fi observate în condițiile tale financiare în perioada august-octombrie a acestui an.

Citiți și: Harul de la naștere, explicat de Alina Bădic. Cum știi ce profesie ți se potrivește cel mai bine, în funcție de harta natală

Odată cu tranzitul lui Jupiter Guru în casa a unsprezecea din Pești din zodia ta din aprilie, vei cheltui din belșug pe nevoile și dorințele tale. De asemenea, puteți stabili relații bune cu ofițerii dumneavoastră superiori.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Gemeni

În martie pot apărea probleme financiare, având în vedere intrarea lui Saturn în casa a 8-a. Acesta se poate dovedi a fi un moment de testare pentru nativii din zodia Gemeni. De la mijlocul lunii februarie (17 februarie) până în aprilie, puteți suferi de mai multe probleme de sănătate, cum ar fi aciditatea, durerile articulare, tusea rece etc.

Totuși, tranzitul lui Rahu în casa a XI-a după jumătatea lunii aprilie poate aduce unele schimbări pozitive în viața nativilor Gemeni.

Pentru profesioniști, cei care caută un loc de muncă vor obține oportunitatea dorită ca urmare a tranziției Marte în casa a zecea, a unsprezecea și a douăsprezecea din zodia dumneavoastră între mai și august.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Rac

Prezența lui Saturn în casa ta a șaptea la începutul acestui an poate da naștere la mai multe probleme în viață. Dar odată cu tranzitul lui Marte în Săgetător pe 16 ianuarie, nivelul tău de încredere va crește și vei putea scăpa de câteva probleme instantaneu.

Saturn care tranzitează în zodia Vărsător de la sfârșitul aprilie până la mijlocul lunii iulie va avea un impact major asupra vieții tale financiare, după care perioada din aprilie până în august se va dovedi a fi fructuoasă.

Situațiile se vor îmbunătăți după tranzitul planetei Jupiter in casa a noua din zodia ta la mijlocul lunii aprilie.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Leu

Tranzitul lui Marte de la sfârșitul lunii ianuarie până în martie va îmbunătăți în mare măsură sănătatea copilului dumneavoastră. Marte în casa a șasea de la zodia ta pe 26 februarie, în timp ce apariția casei norocului și a norocului, va avea mare succes în viața ta profesională.

Cu toate acestea, nativilor li se sugerează să rămână puțin atenți în lunile februarie și aprilie, deoarece conjuncțiile și mișcările planetare se pot dovedi a fi nefavorabile.

Luna aprilie va fi plină de întâmplări neașteptate pentru nativii Leu. Tranzitul planetar al lui Rahu în Berbec pe 12 aprilie, adică casa a noua din zodia voastră poate da naștere unor probleme de sănătate, prin urmare aveți grijă.

Citiți și: Alina Bădic transmite sfatul unui astrolog înțelept: Destinul te va forța să o faci

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Fecioară

Nativii Fecioarei se vor bucura de o mare bogăție și prosperitate financiară la începutul anului 2022 ca urmare a lui Marte în Săgetător în luna ianuarie.

Lunile aprilie, iunie și septembrie par a fi nefavorabile și îngrijorătoare din punct de vedere al sănătății. Tranzitul lui Marte în Capricorn și a cincea casă din zodia ta din 26 februarie va duce la rezultate academice optimiste pentru nativii Fecioare.

De la sfârșitul lunii aprilie până la mijlocul lunii iulie, cu Saturn tranzitând în cea de-a șasea casă din Vărsător, poți experimenta diferențe între tine și familia ta.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Balanță

Începutul anului 2022 va avea rezultate favorabile din punct de vedere fizic, mental și din punct de vedere profesional, dar lucrurile pot lua o întorsătură atunci când vorbim despre afaceri și familie.

Tranzitul lui Marte în Săgetător la mijlocul lunii ianuarie va aduce rezultate financiare și profituri favorabile.

Mergând înainte, dacă vorbim despre studenți, atunci Jupiter tranzitând în Pești în luna aprilie va avea rezultate promițătoare în domeniul educației. Orice lucru legat de un pământ străin, de muncă sau de educație va fi îndeplinit în perioada mai-noiembrie.

Horoscop 2022 pentru zodia Scorpion

Vor fi cheltuieli inutile de la începutul anului 2022 până în aprilie. La sfârșitul lunii aprilie, tranzitul planetei Saturn în Vărsător va oferi rezultate mixte în carieră, financiară și viața de familie.

Tranzitul lui Jupiter în Pești la mijlocul lunii aprilie în casa a cincea din zodia ta va aduce o îmbunătățire majoră a condițiilor tale financiare. Sănătatea se va îmbunătăți ca urmare a modificării poziției lui Rahu pe 12 aprilie.

Veți câștiga o sumă bună de bani între mai și septembrie ca urmare a condițiilor planetare favorabile. Tranzitul lui Venus în casa profiturilor și beneficiilor în luna septembrie te va ajuta să reușești să acumulezi o sumă bună de bani. În perioada august-octombrie, trebuie să ai grijă de sănătatea mamei tale, precum și a soțului tău.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Săgetător

La începutul anului 2022, adică ianuarie, planeta Marte va tranzita în semnul tău zodiacal și va ajuta la întărirea condițiilor financiare până la un anumit nivel. În ceea ce privește mediul universitar, începutul anului 2022 va fi favorabil studenților.

În ceea ce privește mediul universitar, începutul anului 2022 va fi favorabil studenților. Din februarie până în iunie vei obține rezultatul muncii tale grele, iar cei care se pregătesc pentru examenele competitive se vor simți capabili să-și depășească așteptările.

Vorbind despre viața ta căsătorită și amoroasă, tranzitul Soarelui în ianuarie în Capricorn în timp ce creează conjuncție cu Saturn în același semn poate da naștere la probleme și neînțelegeri între tine și iubitul tău. Vi se recomandă să vă controlați cuvintele.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Capricorn

Plasarea lui Saturn în semnul propriu la începutul acestui an se dovedește a fi favorabilă pentru finanțele tale carierei și pentru mediul academic. Cu toate acestea, tranzitul lui în luna aprilie poate aduce provocări în diverse aspecte ale vieții.

De asemenea, nu ignorați nicio problemă legată de digestie sau stomac între septembrie și noiembrie și solicitați asistență medicală dacă este necesar. Pentru studenți, tranzitul pe Marte în luna ianuarie va avea ca rezultat o muncă și eforturi suplimentare.

Timpul va aduce rezultate mixte atât pentru nativii îndrăgostiți, cât și pentru cei căsătoriți. Pentru cei îndrăgostiți, tranzitul lui Jupiter în casa a treia din zodia voastră în luna aprilie poate aduce rezultate favorabile.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Vărsător

Din punct de vedere financiar, anul acesta se dovedește a fi bine. Tranzitul lui Marte în luna ianuarie vă va beneficia financiar. Conjuncția a patru planete majore, adică Saturn, Marte, Mercur și Venus, la începutul lunii martie, te va ajuta să reușești în eforturile tale și să ai bunăstarea Inka.

Ar trebui să ai grijă de astfel de lucruri și să nu lași nimic să te influențeze. Sănătatea ta va rămâne medie pe tot parcursul acestui an.

Este posibil să suferiți de stres mental în luna ianuarie și din februarie până în mai, vă puteți confrunta cu probleme externe ca urmare a mișcărilor și plasărilor planetare nefavorabile.

Datorită tranzitului lui Rahu în Berbec și a celei de-a treia case din zodia ta în luna aprilie, frații tăi se pot confrunta cu mai multe probleme de sănătate.

Horoscop dragoste 2022 pentru zodia Pești

Veți rămâne prosper financiar pentru cea mai mare parte a acestui an. Amplasarea lui Saturn din casa a unsprezecea la a douăsprezecea în luna aprilie va da naștere la noi surse de venit.

Tranzitul lui Jupiter în Pești în luna aprilie te va ajuta să stabilești relații bune cu colegii tăi. Este posibil să fiți promovat și să obțineți un increment de dorit.

În ceea ce privește viața conjugală, anul acesta va fi o binecuvântare pentru nativii căsătoriți. Începutul acestui an până în martie va fi extrem de bun pentru cuplurile căsătorite. După 21 aprilie, un sentiment de noutate va prevala între cuplurile care sunt căsătorite.