Predicții Alina Bădic pentru Luna Nouă în Fecioară 7 septembrie. Cum ne purificăm

Predicții Alina Bădic pentru Luna Nouă în Fecioară 7 septembrie. Cum ne purificăm

Luna Nouă în Fecioară are loc în data de 7 septembrie 2021. Astrologul Alina Bădic a explicat cum putem realiza purificarea prin apă, odată cu Luna Nouă din Fecioară.

În semnul Fecioarei, conjuncția luminariilor (fenomenul de lună nouă)  vorbește despre situații care pot fi cuantificate și măsurate corect, despre șansa de a eticheta ceva ce până acum nu am reușit să catalogăm.

Știm că Luna nouă în acest semn de pământ ne dă voie să facem o alegere selectivă a stimulilor, să devenim conștienți de regimul nostru de viață (corect versus incorect), de tot ceea ce facem zi de zi. Fecioara vorbește despre dietă, odihnă și despre relaxare… ca atare este o zi în care putem deveni instructorii unui regim de viață corect și ordonat.

Fiecare fenomen astral ne atrage atenția fie asupra unor greșeli pe care le putem evident repara, fie asupra unor lucruri pe care din neglijență nu le luăm în seamă. Alina Bădic a prezentat și horoscopul pentru Luna Noua în Fecioară.

Cum ne purificăm în Luna Nouă din Fecioară

Vibrația este scăzută? Sunteți depresivi sau prea pesimiști? Haideți să încercăm să  spunem cât mai multe cuvinte astăzi care au legătură cu Divinitatea, sau cu ceva pozitiv…

Responsabilitățile? Tot semnul fecioarei vine cu solicitări pe zona legată de muncă și de resposabilități. Dacă nu le facem față, astfel încât psihicul nostru să aibă un tonus bun, nu este deloc contraindicat să mai amânăm anumite sarcini și să ne relaxăm puțin mai mult, poate chiar să plecăm câteva zile undeva…

Idealurile dumneavoastră sunt greu de îndeplinit și pun o mare presiune pe liniștea sufletească? Sunteți peste măsură de conștiincioși și emiteți o stare de nervozitate care nu vă caracterizează? Acest lucru oarecum vă blochează bucuria de a face ceea ce vă place zi de zi? Ați tranferat prea mult imperfecțiunile din jur asupra dumneavoastră? Încercați să intrați cât mai repede în legătură cu elemente pure din natură, să vă conectați la ceea ce vă reprezintă cel mai mult. Aveți multe elemente în semne de pământ(taur, fecioară, capricorn)? Puteți accesa puterea pământului, stând pur și simplu cât mai mult în natură.

Partea noastră atașată lui Mercur, ca guvernator al Fecioarei, gazda fenomenului de Lună nouă din 7 septembrie vorbește despre puterea cuvântului, despre muzică, despre puterea rugăciunii și a exprimării lucrurilor benefice în care credem. Mercur guvernează de asemenea mâinile cu care gesticulăm, meșteșugul… iată de ce putem să ne exprimăm cât mai mult cu ajutorul lor și chiar să le implicăm într-o terapie binecuvântată. Încercați să faceți ceva inedit care să vă conecteze prin mâini naturii: culegeți fructe, atingeți un copac, alegeți pietre dintr-o apă, sau încercați pur și simplu să treceți mâinile peste crengile unui copac sau peste flori.

Tot Mercur vorbește despre toate mijloacele de comunicare, așadar încercați să transmiteți prin cuvinte un marcaj al Divinității, folosiți cât mai multe mesaje pozitive, fiți entuziasmați de ceea ce discutați cu cei din jur, încercați să fiți un fel de mesageri ai Binelui.

Impactul Lunii în data de 7 septembrie 2021

Luna, ca guvernatoare a Racului, semn de apă…protectoare a vieții și a hranei, conjunctă cu Soarele, simbolul vieții în semnul Fecioarei, reprezentantă a dietei și a unui regim de viață corect. Luna vorbește despre stările germinative, despre semințe, despre ceea ce dă viață. Pentru cei care își doresc să înceapă un regim alimentar corect, este ideal să o facă acum.

Din punct de vedere al rafinamentului estetic, Luna vorbește despre perle și despre argint. Ele au putere magică purtate în zilele cu Lună nouă sau cu Lună plină…

Energetic vorbind, se recomandă calmul reflexiv, puterea de a ne vindeca singuri… acolo unde organismul dă semne de oboseală sau de epuizare. Luna în Fecioară vorbește despre diagnosticare și vindecare, iar prin conjuncție cu Soarele, revitalizează legătura cu cosmosul. Terapia prin muzică este așadar binevenită… ascultați ceva ce vă face plăcere.

Cele două luminarii conjuncte în semnul Fecioarei vorbesc despre stările noastre sufletești, despre importanța lor… tot ce este toxic și irascibil ar trebui să dispară. Încercați să vă stăpâniți acele trairi care vă conduc spre negativ, nu vă lăsați copleșiți de problemele celor din jur, fiți receptivi doar pe octavele superioare.

Luna este și casa în care locuim… puneți un diagnostic propiei locuințe… ce credeți că ar fi necesar să mai faceți pentru a regla energiile și aici? Deschideți geamurile și ușile cât mai mult, lăsați lumina soarelui să pătrundă, ascultați muzică, dați cu tămâie și lăsați o sursă de lumină noaptea…

Luna este apa.. iată de ce purificarea prin apă este foarte importantă astăzi. Luna nouă în semnul lui Mercur improvizează, alchimizează… așadar fiți alchimiștii propriei purificări, energizați apa cu elemente care considerați că vă sunt compatibile, elemente despre care știți că au legătură cu  dumnevoastră… mirosuri, plante, sare, parfumuri specifice elementelor care predomină în astrograma personală…