Top cele mai infidele zodii. Nativilor Săgetător li se aprind călcâiele repede, dar dispar imediat după ce au obținut ce și-au dorit

Top cele mai infidele zodii. Nativilor Săgetător li se aprind călcâiele repede, dar dispar imediat după ce au obținut ce și-au dorit

Astrologii ne dezvăluie care suntcele mai infidele zodii. Pur și simplu, anumitor persoane le e foarte greu să fie fidele partenerilor de viaţă, iar motivele sunt numeroase.

Cele mai infidele zodii la bărbați

Din punct de vedere astrologic, există nativi consideraţi de specialişti drept cele mai infidele zodii, atât în ceea ce priveşte bărbaţii, cât şi femeile.

Astrologii publicaţiei online dailyhoroscope.com atrag atenţia asupra faptului că nu toţi nativii dintr-o zodie, de exemplu Scorpion, îşi înşală partenerii de viaţă, ci sunt mai predispuşi decât ale zodii să facă acest lucru

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni nu există în dicționar cuvântul „fidelitate”. Ei se îndrăgostesc repede, imediat se aprind, dar la fel de repede trec la următoarea. Sunt pricepuți la vorbe, știu exact ce să spună că să atragă femeile direct în patul lor. Depun eforturi pentru a cuceri, au un șarm irezistibil, însă își pierd interesul rapid și vor caută următoarea victimă. Rănesc fără pic de remușcare.

Bărbatul Gemeni este tot timpul la vânătoare. Se plictisește repede și își va abandonă parteneră în detrimentul alteia care i se pare mai sexy.

Leu

Putine sunt femeile care pot rezistă în față farmecelor unui bărbat născut în zodia Leu. El știe să atragă atenția fără să depună mari eforturi, se consideră partenerul ideal și nu se mulțumește cu puțin, e pasional și extraordinar de periculos. E imposibil să „domesticesti” un astfel de bărbat, potrivit WowBiz.

Masculul Leu vrea alături femei-trofeu, cu care să se poată lăuda în față prietenilor. Pentru el sunt prea puțin importante sentimentele. Grijă mare! Dacă te îndrăgostești de un nativ al acestei zodii riști să sfârșești cu inimă zdrobită.

Săgetător

În topul zodiilor păcătoase din horoscop, Săgetătorul se află la loc de cinste. Bărbații născuți sub acest semn zodiacal vor distracție și aventuri. I se aprind călcâiele repede, dar dispar imediat după ce au obținut ce și-au dorit.

Masculii Săgetători se pricep la vorbe, cu ei nu te plictisești niciodată, sunt într-o continuă mișcare și o țin din distracție în distracție.

Nu sunt persoanele cu care să poți avea o relație pe termen lung. Dacă se plictisesc, fie părăsesc fără să ofere vreo explicație, fie înșală cu fiecare ocazie pe care o vor avea.

Cele mai infidele zodii la femei

Berbec

Femeia din această zodie ocupă locul fruntaș în topul zodiilor infidele. Ea își dorește să fie mereu în centrul atenției și e capabilă de schimbări drastice pentru a atrage și mai mult privirile asupra ei, potrivit Eva.ro. Reprezentanțele acestui semn nu privesc infidelitatea că pe ceva greșit, ci doar că pe o experientă nouă.

Cu toate acestea, când își iubesc sincer partenerii, femeile din zodia Berbec răman mereu credincioase. Ele nu sunt foarte romantice și nici prea pricepute în a-și exprimă sentimentele, dar nu pare să fie o problemă pentru ele. Plictiseală și disperarea sunt motivele principale care le fac să încerce să revină la viată prin intermediul unei aventuri.

Leu

Fermecătoarele femei din această zodie sunt cele care domină în relații, deoarece au o nevoie constantă de recunoaștere și admirație. Dacă decid să înșele, ele au un motiv serios.

În primul rând, poate fi vorba despre ambiții nesatisfăcute sau de lipsă de afecțiune și adorare a partenerului. Ele privesc infidelitatea că pe o cale de a atrage atenția, dar cea mai mare problemă aici este lipsă lor de sentimente. Uneori, e posibil să nu înțelegi nemulțumirea lor fată de relație decât atunci când e deja prea târziu.

Pești

Romantică femeie din această zodie caută pasiuni necunoscute. Ea trăieste în visare și, uneori, pierde contactul cu realitatea, idealizand un potențial partener. După ce se implică într-o nouă relație, ea o va continuă și pe cea veche, ascunzând cu atenție faptul că a fost infidelă.

Dacă secretul iese la iveală, femeia Pești va fi extrem de fericită dacă partenerul său îi iartă trădarea. În același timp, chiar și cea mai mică incertitudine cu privire la partener o poate împinge spre infidelitate. Ea are nevoie de o persoană capabilă să-i inteleagă mentalitatea, fără să între prea mult în lumea ei fictională.