Radu Banciu: Am fost în vacanță în căutarea lui Sebastian Ghiță prin fosta Iugoslavie (VIDEO)

Radu Banciu: Am fost în vacanță în căutarea lui Sebastian Ghiță prin fosta Iugoslavie (VIDEO)

Radu Banciu a povestit în ediția de marți seară a emisiunii Lumea lui Banciu cum a fost în vacanță în Serbia și în Slovenia, țări pe unde a umblat și Sebastian Ghiță în fuga sa de autorități.

"Dan Andronic a reușit ceea ce noi nu am putut, pentru că și eu am fost la Belgrad, și nu numai eu. Se pare că aceste Rusalii au fost sărbătorite în fosta Iugoslavie de foarte multă lume. (…)

Trebuie să vă mărturisesc că și eu l-am căutat pe Ghiță dar nu l-am găsit. M-am dus în Slovenia via Belgrad, și în Slovenia tot cu același gând pentru că Sebi Ghiță a fost interceptat la Belgrad cu pașaport sloven.

Știind că Ghiță nu mai seamănă cu cel de la Asesoft, nu mai seamănă cu cel de-al lui Ponta, nu mai seamănă cu Ghiță cel de-al lui Tony Blair, am căutat persoane care să nu semene deloc cu el. Și am găsit, dar considerând că nu am timp suficient la dispoziție, luând în calcul și eșecul zguduitor al interviului meu cu Sorin Ovidiu Vîntu, m-am lăsat până la urmă păgubaș și s-a stins ceea ce putea să fie un mare scoop de presă", a povestit Radu Banciu.

Radu Banciu: Am fost în vacanță în căutarea lui Sebastian Ghiță prin fosta Iugoslavie

#DIRECT_ONE_l4v537#