Radu BANCIU: GHIȚĂ a MINȚIT! În 2010, putea să ajungă de la Seychelles la Istanbul doar dacă era PROST GRĂMADĂ / Cristian SIMA: BANCIU ARE DREPTATE! GHIȚĂ MINTE tot mai mult. Când o să spună adevărul, n-o să-l mai creadă nimeni (VIDEO)

Radu BANCIU: GHIȚĂ a MINȚIT! În 2010, putea să ajungă de la Seychelles la Istanbul doar dacă era PROST GRĂMADĂ / Cristian SIMA: BANCIU ARE DREPTATE! GHIȚĂ MINTE tot mai mult. Când o să spună adevărul, n-o să-l mai creadă nimeni (VIDEO)

Radu Banciu l-a prins cu minciuna pe Sebastian Ghiță! Este un detaliu, dar unul care poate indica faptul că afaceristul, pe numele căruia există un mandat de arestare în lipsă, a mai mințit și în alte privințe. Informațiile prezentate de Banciu au fost confirmate de către Cristian Sima, care are propria sa părere despre întregistrările cu fostul deputat.

Ajungem la Sebastian Ghiță… L-am prins cu minciuna! Sau poate nu, poate nu are o memorie extraordinară. Știți unde l-am prins? Zice așa: ”La începutul lui 2010, în februarie, am fost cu Coldea în vacanță într-o insulă exotică (Seychelles), înainte de Congresul PSD. Am stat zece zile și l-am rugat să-l ajute pe Ponta să câștige președinția PSD. Băsescu nu-l voia pe Ponta, îl prefera pe Geoană sau pe Diaconescu. Dan Andronic poate confirma că ne-am intersectat la întoarcere, la îmbarcarea în avion în Istanbul”.

Nu! Nu existau curse între Istanbul și Seychelles în 2010. Hopa! Adică știți cum puteați să ajungeți la Istanbul? Doar dacă erați proști grămadă, în sensul în care să vă fi dus din Seychelles în Dubai și din Dubai în Istanbul. Așa da, sigur, dacă erai fraier. Din Seychelles nu se zbura în Istanbul în 2010. Sigur, e un detaliu, dar pe noi tocmai asta ne interesează. Bag mâna în foc în fața oricui că între Istanbul și Seychelles nu se zbura în 2010. Aceasta legătură aviatică nu există decât din toamna anului trecut. Deci n-aș fi atât de sigur că au fost în Seychelles, la cât de proști sunt și n-aș fi atât de sigur că s-au întors prin Istanbul, la cât de proști sunt”, a susținut Radu Banciu, în emisiunea difuzată miercuri seară.

Radu BANCIU: GHIȚĂ a MINȚIT! În 2010, putea să ajungă de la Seychelles la Istanbul doar dacă era PROST GRĂMADĂ

#DIRECT_ONE_psxlxc#

Brokerul Cristian Sima a confirmat că în 2010 nu se zbura din Seychelles în Istanbul, deci Ghiță chiar a mințit.

Sima a mai scris că Sebastian Ghiță își va pierde credibiliatea, pentru că spune tot mai multe minciuni, iar dacă va fi găsit și va începe să spună cu adevărat ce știe, nu-l va mai crede nimeni.

Banciu are dreptate, zborul direct Seychelles-Istanbul e doar din 2016. In plus, Andronic zice ca s-a intilnit cu Coldea dar nu si cu Ghita. In plus Andronic spune ca nenea Coldea era singur. Sunt sigur ca existau relatii de amicitie intre Coldea si Ghita, dar inventiile lui Ghita, inclusiv aducerea lui N. Popa e o inventie, se inmultesc. Spunind multe minciuni, Ghita, cu timpul, isi va pierde credibilitatea. Daca il aduc pe Ghita acasa si apoi acesta incepe sa faca dezvaluiri adevarate, nu-l va mai crede nimeni. Pina acum nu am vazut o singura poza cu Ghita impreuna cu Coldea, deci nu prea are probe, dar are povesti si povesteste si prost”, a scris Cristian Sima, pe Facebook.

Ultima oră
12:42 - Olimpia Melinte vorbește deschis, pentru prima dată, despre traumele copilăriei: „Mama a aplicat multe dintre ideile bunicilor mei”
12:30 - Cum îţi purifici organismul în numai o săptămână
12:30 - Florin Cîțu: PNL nu susține creșterea de taxe sau introducerea unora noi. Noi am scos taxele și supraaccizele stabilite în 2017 – 2019 și am reușit să încasăm mai mulți bani la buget, deși era criză economică globală (VIDEO)
12:13 - Florin Cîțu: Pentru anul viitor se estimează o dinamică economică în scădere. Dacă vrem iar creștere economică de 7%, trebuie să alocăm mai mulți bani pentru investiții (VIDEO)
12:11 - Ce este certificatul Stop Covid și cum se va aplica în România. Documentul, obligatoriu la locul de muncă
12:00 - Lavinia Pîrva, dezvăluiri cutremurătoare despre căsnicia cu Ștefan Bănică junior: „Îmi e suficient”
11:43 - Florin Cîțu, critici voalate pentru Nicolae Ciucă și Alexandru Rafila: Am fost criticat astă vară că am relaxat măsurile la câteva zeci de cazuri pe zi. Acum sunt peste 1.000 și unii dintre cei care ne criticau sunt foarte relaxați
11:41 - Semnal de alarmă tras de medici. Unu din patru români suferă de o formă de alergie
11:29 - Vlad Gherman și iubita, în serialul Adela?! Ce se va întâmpla cu Călin în sezonul 3 al producției de la Antena 1 (FOTO)
11:25 - Florin Cîțu: Dacă oferim testare gratuită nelimitat, rata de vaccinare anti-COVID n-o să mai crească. Nu poți să susții nelimitat o astfel de cheltuială (VIDEO)