ANM: Cod galben de viscol în 5 județe. Cum se desfășoară traficului rutier, sâmbătă dimineață (VIDEO)

ANM: Cod galben de viscol în 5 județe. Cum se desfășoară traficului rutier, sâmbătă dimineață (VIDEO)
Vreme deosebit de rece pentru luna martie. Foto: Thorn Holmes (Unsplash.com)

Administrația Națională de Meteorologie a emis sâmbătă dimineață o avertizare cod galben de viscol. În zonele de munte sunt semnalate  intensificări ale vântului, temporar cu rafale de peste 90 – 100 km/h, spulberând zăpada.

Prognoza este valabilă până la ora 11:00 în județele Prahova, Dâmbovița, Argeș, Suceava și Neamț, potrivit meteoromania.ro. 

Accident rutier pe DN12A Onești-Miercurea Ciuc

Centrul Infotrafic al Inspectoratul General al Poliţiei Române informează, sâmbătă dimineață, că pe DN 12A Onești-Miercurea Ciuc, în apropierea comunei Agăș, județul Bacău, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un autocamion, eveniment soldat cu rănirea șoferului autoturismului, ce a fost transportat la spital în stare stabilă.

Prognoza meteo la nivel național, sâmbătă, 5 februarie 2022

La nivel național, sâmbătă temperaturile sunt în creştere față de perioadă anterioară și vor oscila între 2 şi 12 grade. Sunt prognozate  precipitaţii sub formă de ninsoare la munte, iar în restul teritoriului va ploua şi trecător va cădea lapoviță și ninsoare.

Vântul sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona de munte, unde rafalele vor depăși pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali 60…80 km/h, iar local şi trecător şi în regiunile vestice, sud-vestice, centrale şi nord-estice cu viteze de 45…55 km/h. Pe alocuri în zonele joase dimineaţa va fi ceață.

În București, vremea se menține caldă pentru această perioadă a anului, cu maxime de 10…11 grade.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe