Prognoza meteo, azi, 13 martie 2021. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii

Prognoza meteo, azi, 13 martie 2021. Cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii
Foto: Pixabay

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 13 martie 2021. Potrivit acestora, cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 13 martie 2021

Mai exact, astăzi, spre deosebire de ziua anterioară, pe parcursul zilei, cerul va fi mai mult noros şi temporar se vor semnala precipitaţii în cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi sub formă de ploaie, exceptând estul Transilvaniei şi Moldova, unde vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înaltă, şi pe arii restrânse ziua în sud şi sud-est, iar noaptea în nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -6 şi 4 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, cerul va fi noros îndeosebi în prima parte a zilei, când trecator va ploua slab şi vor fi condiţii de polei, cu precadere în orele dimineţii, apoi se va degaja treptat. Vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de -4…-3 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va avea înnorări pe parcursul zilei când local se vor semnala precipitaţii, cu precădere sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sudice, în special în zona înalta, unde trecator va spulbera zăpada. Valorile termice nu vor avea variaţii semnificative.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre, astăzi, cerul va fi senin în timpul zilei. Temperatura maximă va fi de 11 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Ultima oră
22:12 - Raluca Turcan: Am făcut astăzi un pas important pentru a ne asigura că drepturile românilor din străinătate sunt recunoscute și respectate
22:10 - Intelectualii liberali îl susțin pe Ludovic Orban: „Alternativa este un PNL care ar rămâne liberal doar cu numele, devenind în fapt un partid cu tendințe dictatoriale și clientelare”
21:53 - Noi măsuri, aplicate în 12 localități din Ilfov, după ce rata de infectare a depășit 3 la mia de locuitori
21:43 - Șefa Comisiei Europene, reacție fermă la pactul pe apărare dintre SUA, Marea Britanie și Australia. Ursula von der Leyen: Franța, tratată inacceptabil. UE așteaptă clarificări
21:28 - Șerban Bubenek, despre soluții privind paturile ATI pentru COVID-19 la București: Vor fi operaționalizate unitățile mobile (VIDEO)
21:13 - Sorin Cîmpeanu: Vom debloca în scurt timp formularele prin care părinții își pot exprima intenția de vaccinare a elevilor. Nu îi vom dezavantaja în niciun fel pe cei care nu doresc sau pe indeciși (VIDEO)
20:51 - Ciprian Pandea (PNL Călărași), despre șeful interimar al Gărzii de Mediu: Alexandru Lucian Vasile era adjunctul lui Octavian Berceanu, cu care a colaborat foarte bine, și este un om cu studii în domeniu
20:50 - Cine e noul șef al Gărzii de Mediu: Fiul primarului PNL din Jegălia a fost numit interimar în locul lui Octavian Berceanu, demis de Florin Cîțu în ciuda rezultatelor semnificative
20:39 - Octavian Berceanu: Demiterea mea se reflectă direct asupra calității aerului pe care îl respirăm, a vieții pe care o ducem și a modului în care gestionăm mediul și sănătatea noastră (VIDEO)
20:39 - Radu Oprea, despre partidul lui Liviu Dragnea: Au mai fost încercări ale foștilor lideri PSD, dar astăzi niciunul nu este un partid parlamentar (VIDEO)