Prognoza meteo, azi, 27 martie 2021. Vremea va fi predominant frumoasă

Prognoza meteo, azi, 27 martie 2021. Vremea va fi predominant frumoasă
FOTO: Pixabay.com

Meteorologii Administrației Naționale de Metorologie (ANM) au emis prognoza meteo pentru sâmbătă, 27 martie 2021. Potrivit acestora,astăzi, vremea va fi predominant frumoasă.

Prognoza meteo în principalele zone din țară. Cum va fi vremea azi, 27 martie 2021

Mai exact, astăzi, valorile termice vor fi în general apropiate de mediile multianuale. Pe parcusul zilei, spre deosebire de ziua anterioară, vremea va fi predominant frumoasă, cerul va fi variabil în nord-est şi mai mult senin în rest. Spre seara şi noaptea, înnorările se vor accentua în jumătatea de nord-vest a ţării, unde se vor semnala precipitaţii, slabe cantitativ, sub formă de ploaie. Trecător, în Transilvania şi la munte vor fi precipitaţii mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între -1 şi 7 grade, cu valori mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -7 grade.

Prognoza meteo pentru București

În Capitală, vremea va fi frumoasă şi va deveni normală termic pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat.

Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

Prognoza meteo la munte

La munte, cerul va fi mai mult senin ziua şi se va înnora treptat din a doua parte a intervalului la început în masivele vestice apoi în cea mai mare parte a zonei montane. Temporar, în Carpaţii Occidentali şi pe arii restrânse în vestul Carpaţilor Meridionali va ploua, iar în nordul Carpaţilor Orientali se vor semnala precipitaţii mixte.

La altitudini mari vor predomina ninsorile. Valorile termice vor creşte faţă de intervalul anterior.

Prognoza meteo pe litoral

La malul Mării Negre este posibil să plouă slab în timpul nopții. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius.

Ultima oră
12:40 - DSP: În București, incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns la 4,95 la mia de locuitori
12:39 - Ludovic Orban reclamă o „lovitură de partid”: Florin Cîțu nu înțelege că fie nu va mai fi prim-ministru, fie va rămâne numai din mila PSD. A devenit persona non grata pentru un număr uriaș de cetățeni (VIDEO)
12:33 - IGPR: Polițiștii au peste 3.100 de dispozitive pentru verificarea certificatelor COVID. Alte 8.000 urmează să sosească
12:29 - Florin Cîțu: Dacă cei de la CCR ne dau dreptate, atunci președinții celor două Camere trebuie să plece acasă (VIDEO)
12:22 - Ludovic Orban: Dacă astăzi mi-aș fi depus demisia la Camera Deputaților, cel mai probabil funcția ar fi ajuns la PSD. Nu vreau să fac niciun cadou PSD / Demisia mea nu e la dispoziția premierului pe perioadă nelimitată (VIDEO)
12:19 - Florin Cîțu: Parteneriatul între PNL și președintele Klaus Iohannis, mai puternic ca niciodată. Nu există niciun parteneriat pe persoană fizică (VIDEO)
12:13 - Basistul și fondatorul trupei Status Quo a murit. Alan Lancaster avea 72 de ani
12:01 - Florin Cîțu: Vom vedea în BEX care este cea mai bună soluție pentru PNL în ceea ce privește șefia Camerei Deputaților. Demisia este o decizie unilaterală
11:55 - Municipiul Ploiești, în scenariul roșu. Rata de infectare din oraș a trecut de pragul de 3
11:53 - Nepoata părintelui Arsenie Boca are 90 de ani și a trecut peste un atac cerebral și o formă severă de COVID-19. Zoe Dăian este convinsă că unchiul său o veghează (VIDEO)