Se întoarce vremea rea. Ploi și ninsori în toată țara

Se întoarce vremea rea. Ploi și ninsori în toată țara
Se întoarce vremea rea. Sursa: Pexels

Deși săptămâna a început cu temperaturi plăcute, de astăzi vreme se schimbă și se anunță ninsori viscolite și ploi.

Astăzi, vremea rea va afecta majoritatea regiunilor țării, iar în estul, sudul și centrul țării cerul va fi mult mai noros. În zona de munte, vor predomina ninsorile, în special în Carpații Meridionali.

Vremea se strică de azi

Deși va ninge viscolit în zonele de munte, celelalte regiuni ale țării vor fi afectate de ploi și precipitații mixte. Cerul va fi temporar noros, iar valorile termice vor fi mai scăzute decât în zilele anterioare.

Cu toate acestea, temperaturile vor fi mai ridicate în comparație cu mediile anuale specifice acestei perioade. Maximele se vor încadra între 5 și 12 grade Celsius, iar cele minime de la minus 6 grade în depresiunile intramontane până la 6 grade Celsius pe litoral.

În București, cerul va fi mai noros în a doua parte a zilei și seara și va ploua temporar. Temperatura maximă va fi de 10-11 grade Celsius, ira cea minimă de 3-4 grade Celsius.

Nebulozitatea persistă în cea mai mare parte a țării

Confrom Administrației Naționale de Meteorologie, nebulizitatea va persista și miercuri, în caea mai mare parte a țării. Se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, iar în zonele montane se vor înregistra precipitații sub formă de ninsorae.

Miercuri, în București, vor fi condiții de ploi slabe pe scurtă durată, iar temperatura minimă se va situa în jurul valorii de zero grade.

Și joi vom avea parte de ploi. Precipitațiile se vor înregistra izolat în centru și est. Temperaturile maxime vor fi situate între 3 și 12 grade Celsius, iar cele minime între minus 7 și două grade Celsius. În București va ploua slab, temperatura maximă va fi în jur de 10 grade, iar cea minimă de 0-2 grade Celsius.

Urmăriți B1TV.ro și pe