Suceava: Vântul extrem de puternic a spulberat mai multe mașini de pe carosabil și le-a proiectat pe câmp

Sursa Foto: monitorulsv.ro

Câteva rafale de vânt puternic au semănat groază printre șoferii care s-au aventurat la drum lung. Mai multe mașini aufost scoase de pe carosabil de vântul puternic, luni după-amiază,ajungând în șanț, pe DN 17A, în Ratoș, județul Suceva.

Vântul a suflat cu mai mult de 100 de km/h și a spulberatîn șanțul de lângă drum autoturisme și microbuze deopotrivă, alături de o dubă mare cu remorcă. Din fericire, nu au existat victime, potrivitmonitorulsv.ro.

La locul incidentului au ajuns de îndată utilaje ale Districtelor de Drumuri Rădăuți și Suceava, care au reușit remorcarea mașinilor aruncate în afara drumului și repunerea lor pe carosabil.

”Menționăm că, în zonă, carosabilul este cu porțiuni de zăpadă frământată în strat de sub 1 cm, pe axul drumului, în condiții de ninsori viscolite. Totodată, reamintim conducătorilor să circule cu prudență, având în vedere că întreaga Moldovă se află sub atenționare cod galben de vânt puternic, cu spulberarea zăpezii în special pe jumătatea nordică a regiunii”, transmit cei de la DRDP Iași.

Vremea rea va persista și în zilele următoare

Marți, vremea rămâne deosebit de rece în cea mai mare parte a ţãrii, geroasã dimineaţa în nord, centru şi nord-est, iar noaptea în special în centrul, estul şi local în sudul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 şi 5 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -14 şi -4 grade, izolat mai scãzute în zonele depresionare din estul Transilvaniei, spre -20 de grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea în regiunile vestice şi nordice.Vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în zona costierã a Dobrogei. Izolat vor fi condiţii de ceaţã cu depunere de chiciurã.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”