A născut Roxana de la Trident. Primele declarații după ce a devenit mămică: Mi-a părut rău că soțul meu…

A născut Roxana de la Trident. Primele declarații după ce a devenit mămică: Mi-a părut rău că soțul meu...
Sursa Foto: Spynews

Roxana, fostă membră a formațieiTrident, a adus pe lume, la începutulacestei săptămâni, un băiețel perfect sănătos, pe care îl aștepta cu sufletul la gură.Solista a oferit primele declarații după ce a născut pentru a doua oară, relatează Cancan.ro.

Primele declarații după ce a devenit mămică: Mi-a părut rău că soțul meu…

Roxana anăscutîn plină pandemie, departe de soțul ei. Vedeta a oferit primele declarații de când a devenit în mod oficial mămică de băiat și a povestit totul despre momentele prin care a trecut.

Roxana le-a mărturisit fanilor ei că a trecut prin niște momente cu totul speciale, pe care nu le va uita niciodată. Chiar și așa, cel mai mare dezavantaj a fost faptul că soțul ei nu a putut fi lângă ea fizic, într-o cea maiimportantă zi din viața lor, din cauza restricțiilor impuse de către autorități în contextul crizei pandemice de coronavirus Covid-19.Prin urmare, cei doi s-aulimitat la mediul online. Roxana și soțul ei s-au văzut pe video și au vorbit pe rețelele de socializare.

”Doamne, am trăit niște momente unice. Mi-a părut rău că soțul meu nu este lângă noi. E… cred că e dezavantajul cel mai mare, acesta că tăticii nu pot participa. Îi spuneam mai devreme că îmi este dor de el, chiar dacă nu ne-am văzut de puține ore. Mi-aș fi dorit foarte mult să fie lângă noi”,a declarat Roxana în cadrul unei emisiuni TV, conform sursei citate anterior.

Roxana aplâns în hohote

Proaspăta mămica a ținut să precizeze faptul că emoțiile au cuprins-o imediat și a izbucnit în plâns în momentul în carel-a văzut pe pruncul ei.

Artista s-a decis și în privința numelui. Pe băiețel o să-l cheme Sasha.

„Am plâns mult. Îmi vine și acum să plâng. M-am ținut tare până în momentul în care l-am văzut pe bebe. Până atunci râdeam…Cred că nu conștientizam ce urmează să se întâmple și în momentul în care l-am văzut m-a bufnit plânsul”, a mai spus Roxana.

Suferința Roxanei Blagu

În pofida momentelor unice pe care le trăiește în prezent, Roxana are o suferință care o apasă cumplit. De mai bine de șapteani solista numai poate să se bucure de fiica ei, pe care o are cu fostul său iubit, scrie Spynews.

În urmă cu mai mulți ani, Roxana a devenit mamă pentru prima oară, dând naștere unei fetițe superbe. Relația dintre fosta cântăreață și omul de afaceri, Marcel Sârbu, s-a deteriorat și au ajuns la o despărțire cu adevărat surprinzătoare

După un proces destul de greu,instanța a decis ca micuța să rămână alături de tatăl ei. Odată hotărât acest lucru, se pare că bărbatul nuîi mai permite Roxanei să petreacă timp alături de fiica sa.