Adela Popescu, în pragul unei crize de nervi. Soția lui Radu Vâlcan nu se mai descurcă cu cei trei copii: „Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi”

Adela Popescu, în pragul unei crize de nervi. Soția lui Radu Vâlcan nu se mai descurcă cu cei trei copii: Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi
Foto: Facebook/Adela Popescu.

Adela Popescu și Radu Vâlcan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi sunt părinți fericiți și împliniți. Partenerii cresc trei copii și se bucură de fiecare clipă petrecută împreună. Ambii au reușit să-și construiască carierele de succes, iar nu au neglijat și viața de cuplu.

Celebra prezentatoare a mărturisit, în cadrul unui interviu, pentru Viva, că uneori se simte „depășită” de responsabilitățile părintești. Vedeta apelează la ajutorul bunicilor și a angajat o bonă din Filipine, care se descurcă de minune cu cei mici.

Adela Popescu obosită și „depășită” de rolul de mamă

„Ni se întâmplă foarte des să simţim că suntem depăşiţi, dar atunci intervine cel mai puţin obosit şi preia frâiele. Un ajutor uriaş, poate chiar unul dintre motivele pentru care am avut curajul să facem trei copii, a fost disponibilitatea totală a mamei mele. Fără ea nu ştiu cum am fi reuşit. (…)

Avem o doamnă din Filipine, care ne ajută, de aproximativ nouă luni. Iniţial, ea a venit cu scopul de a ne ajuta cu menajul, dar este extraordinar de pricepută şi de utilă şi când vine vorba de bebeluş.

E calmă, atentă şi de încredere. Limba nu este un impediment, dimpotrivă. Vedem asta ca o oportunitate să înveţe copiii, de mici, limba engleză”, a explicat Adela Popescu pentru Viva.

„Mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut”

Vedeta recunoaște că nu a căzut în capcana depresiei postnatale. Partenera lui Radu Vâlcan a reușit să-și mențină moralul ridicat și nu a cedat în fața dificultăților.

„Nu, din fericire. Acum, mai degrabă, mă simt mai obosită decât imediat după ce am născut. Cum ar veni, e normal după şase ani de burţi, naşteri şi alăptări”, a mărturisit Adela Popescu pentru sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe