Adelina Pestrițu: Am primit foarte multe amenințări. Cu unele am ajuns în instanță. Sunt foarte mulți oameni frustrați

Adelina Pestrițu: Am primit foarte multe amenințări. Cu unele am ajuns în instanță. Sunt foarte mulți oameni frustrați
Foto: Facebook/Adelina Pestrițu.

Adelina Pestrițu, unul dintre cei mai mari influenceri din România, a mărturisit, într-un interviu pentru stirileprotv.ro, că a a avut parte de nenumărate amenințări din partea unor fani, și că pe unii dintre ei i-a dat în judecată.

Adelina Pestrițu are o comunitate online de peste trei milioane de fani

“Am trecut prin multe etape de hate, cele care au fost grave au ajuns în instanță. Am ajuns și în punctul acesta”, a spus Adelina Pestrițu, care are o comunitate online de peste trei milioane de fani.

Ea crede că persoanele care o amenință și îi scriu comentarii răutăcioase au o viață nefericită. “Cred că oamenii care vor să (mă) atace sunt frustrați. Cred că se simt mai bine pe moment, după care își dau seama că nici asta nu le-a adus prea multă fericire. (…)

Sunt oameni care au o viață nefericită și pur și simplu doresc să își verse frustrările în comunitatea mea. Am mai întâlnit și pe alte conturi. E clar că ei au o problemă cu ei”, a spus Adelina Pestrițu.
“Viața pe Instagram nu e perfectă. Și eu am problemele mele”

Adelina Pestrițu a mărturisit că avut parte și de momente grele, când a luat în calcul să renunțe la ceea ce face.

Adelina Pestrițu a filmat, până acum, aproape 200 de reguli din Codul Bunelor Maniere, postate atât pe Instagram, cât și pe TikTok. Video-urile sale educative sunt privite și distribuite nu doar în România, ci și în alte țări din Europa, SUA, America Latină și Asia.

Filmările au fost făcute pe stradă, în trafic, în restaurant, în lift, la plajă, în metrou sau la întâlniri. În total, episoadele au înregistrat peste 277 de milioane de vizualizări pe Tok-Tok, și 61 de milioane pe Instagram.

Urmăriți B1TV.ro și pe